Παππάς από τη ΔΕΘ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει δάνειο

«Θα σπάσει το δόγμα του μηδενικού δανεισμού» προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην μαύρη οικονομική τρύπα που αντιμετωπίζουν τα κομματικά ΜΜΕ που έχει προκαλέσει την παύση μισθών στους εργαζόμενους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παππάς εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ λόγω της έκπτωσης του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των Παραπολιτικών, ο κ. Παππάς κάλεσε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύσουν οικονομικά τα ΜΜΕ που είναι μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ. «Έχει πολύ μεγάλη αξία να είναι ισχυρή η φωνή της αριστεράς. Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο καταβολής δεδουλευμένων. Είμαι σε θέση να σας πω ότι θα σπάσει το δόγμα του μηδενικού δανεισμού. Είμαστε κόμμα που δεν έχει δανειστεί ούτε έχουμε φιλοδοξία να φτάσουμε το μισό δισ. που έχει η ΝΔ. Ένας δανεισμός που θα μας βοηθήσει να κλείσουμε εκκρεμότητες και να ανασυγκροτήσουμε τα ΜΜΕ είναι κάτι που εξετάζουμε και θα πρέπει σύντομα να αποφασίσουμε».

Παράλληλα στις αναφορές που ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κινδυνεύει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο» είπε: «Τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που περιγράψατε τους περιστρέφουμε σε όσους τους εκτοξεύουν εναντίον μας. Με κάνει αισιόδοξο το γεγονός ότι έχουμε αποφάσεις, καταστατικό και πολιτική ευθύνη και θα το αποδείξουμε. Δεν το έχουμε αποδείξει ακόμα αλλά θα το αποδείξουμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Η ξηρασία αποκάλυψε βυθισμένο οικισμό στην τεχνητή λίμνη του Πουρναρίου στην Άρτα - Δείτε φωτογραφίες


Πέθανε ο Ιωάννης Διώτης, ο εισαγγελέας που συνέβαλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα Michaela DePrince - Είχε χορέψει για την Μπιγιονσέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr