Καρανίκας: Aν πάμε χωρίς μεθοδεύσεις, καθότι ξέρουμε από τέτοια, ο Κασσελάκης θα επανεκλεγεί και με καλύτερο ποσοστό

Καρανίκας: Aν πάμε χωρίς μεθοδεύσεις, καθότι ξέρουμε από τέτοια, ο Κασσελάκης θα επανεκλεγεί και με καλύτερο ποσοστό

Εκτίμησε ότι έγινε πολιτικό πραξικόπημα στον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε απελπισμένα τα στελέχη του κόμματος που καθαίρεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη

karanikas-nikos
Την εκτίμηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «αν πάμε χωρίς μεθοδεύσεις, καθότι ξέρουμε από τέτοια πράγματα, θα επανεκλεγεί και με καλύτερο ποσοστό» εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Καρανίκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο κ. Κασσελάκης «ναι, πρέπει να είναι υποψήφιος. Τι άλλαξε εκτός από την απελπισία των στελεχών, τι άλλαξε στην κοινωνία; Κάτι άλλαξε στον στελεχιακό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε ο φόβος για την υπαρξιακή τους κατάσταση».

Ο Νίκος Καρανίκας έκανε λόγο, επίσης, για «πολιτικό πραξικόπημα. Αν δεν έχεις τους συσχετισμούς δεν βάζεις μπροστά το καταστατικό. Για να το πω πιο λαϊκά το διοικητικό συμβούλιο ενός σωματείου δεν μπορεί να ακυρώσει τη Γενική Συνέλευση ενός σωματείου. Άρα η Κεντρική Επιτροπή και η Πολιτική Γραμματεία είναι κατώτερα όργανα από το Συνέδριο και από την πανελλαδική πράξη εκλογής προέδρου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d47ka2feo0i9)
Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέρουμε ανασυγκροτείται και για πρώτη φορά έχουμε ένα πλατύ κίνημα μελών που εναντιώνεται στα στελέχη. Ο λαός έχει χρεώσει στα στελέχη όχι μόνο την ήττα αλλά και την απομάκρυνση του Τσίπρα».

«Οι ίδιοι που δεν πήραν καμία ευθύνη για τις ήττες του ΣΥΡΙΖΑ, οι ίδιοι θέλουν να χειραγωγήσουν τον Κασσελάκη. Είναι απελπισμένοι. Το να θεωρούν ότι μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή του Κασσελάκη δεν το έχουμε δει. Είναι καλύτερο να πάνε στο θέατρο και να δείξουν αλλού την αγωνία και την απελπισία τους».

Όσον αφορά, τέλος, τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «έχει την ευθύνη τη δική του που έχει εκφράσει ότι "δεν έχω γνώση του ΣΥΡΙΖΑ". Είναι ένας νέος άνθρωπος, έχει την ευθύνη της απειρίας με τους όρους αγάπης στην πολιτική για να δώσει και όχι να πάρει. Εγώ είμαι κομματικός τύπος, είμαι με τον λαό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν υπομονή να περιμένουν ένα νέο άνθρωπο» ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «έχει μέλλον στην Ευρώπη, στην Ελλάδα θα είναι ομαδάρχης. Πρέπει να γίνει ο ηγέτης της ΕΕ».

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης