Γιαννούλης υπέρ Νοτοπούλου, κατά Κασσελάκη: Κάποιοι ψάχνουν αντίπαλο για να πλακωθούν

Γιαννούλης υπέρ Νοτοπούλου, κατά Κασσελάκη: Κάποιοι ψάχνουν αντίπαλο για να πλακωθούν

Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις Νοτοπούλου για bullying από τον Κασσελάκη

gianoulisd
Για «κακοποιημένη Αριστερά» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης σχολιάζοντας το θέμα που άνοιξε μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Νοτοπούλου, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, για «bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη». 

Στην ανάρτησή του ο κ.Γιαννούλης επέλεξε και μία φωτογραφία με την κ.Νοτοπούλου και τον Αλέξη Τσίπρα για να γράψει, μεταξύ άλλων, «φωτό μιας άλλης εποχής, που λείπει».

«Κάθε έκφραση μίσους και μισογυνισμού, κάθε ψεύτικη είδηση και κάθε υποτιμητικό σχόλιο με γαρνιτούρα απειλών, επιστρέφει ως απαράδεκτη από τον παραλήπτη. Η πολιτική και η δημοκρατία ενώνει τους ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν, να σκεφτούν, να διαφωνήσουν να παλέψουν» τόνισε δε.

Ολόκληρη η ανάρτηση Γιαννούλη: 

Με την Katerina Notopoulou Κατερίνα Νοτοπούλου σε κάποια μπορεί να διαφωνούμε, στα περισσότερα συμφωνούμε αλλά πάντα συζητάμε. Από την εφηβεία της, βρίσκεται και παλεύει στην Αριστερά, την κακοποιημένη σήμερα απαξιωτικά από πολλούς αριστερά του 3%. Τους ίδιους που όταν ξεκινούσε το τρένο το πετροβολούσαν. Δέχτηκε και δέχεται άθλιες επιθέσεις αλλά στο τρένο αυτό ανέβηκε όταν ξεκινούσε και όχι το 2019, χρόνια που σημερινοί συκοφάντες της, αγωνιούσαν για ένα νεύμα του Alexis Tsipras Alexis Tsipras Intl που θα ισοδυναμούσε με μια θέση σε ένα ψηφοδέλτιο. Και ήταν απόντες, άφαντοι όταν το 2019 δίνονταν η μεγάλη και επώδυνη μάχη για την συμφωνία των Πρεσπών και την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι υπηρετούσαν τον Καραμανλή και την Νέα Δημοκρατία, άλλοι έψαχναν να κάνουν ρεσάλτο στον ΣΥΡΙΖΑ του 32% και κάποιοι απλά ήταν φελλοί όπως και παρέμειναν, ακόμη και αν τους τίμησαν οι πολίτες από «σποντα». Έτσι λοιπόν κάθε έκφραση μίσους και μισογυνισμού, κάθε ψεύτικη είδηση και κάθε υποτιμητικό σχόλιο με γαρνιτούρα απειλών, επιστρέφει ως απαράδεκτη από τον παραλήπτη. Η πολιτική και η δημοκρατία ενώνει τους ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν, να σκεφτούν, να διαφωνήσουν να παλέψουν. Όσοι ψάχνουν αντίπαλο για να πλακωθούν και να εκτονώσουν το μισό τους…φωτό μιας άλλης εποχής, που λείπει.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεφερλής εναντίον παρουσιαστών ψυχαγωγικών εκπομπών: Θα τους ξεμπροστιάσω όλους με επιχειρήματα, θα περάσουμε ωραία

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Ελβετία: Ο πατέρας της Kristina ήταν αυτός που βρήκε το κεφάλι της, ενώ δίπλα έπαιζαν τα παιδιά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης