Τζάκρη: Δεν είναι συμπεριφορά φαβορί να προσπαθήσουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά, ο Κασσελάκης θα επιστρέψει με δόξα και τιμή στον ΣΥΡΙΖΑ

Ευσεβείς πόθοι εσωκομματικών αντιπάλων τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη, θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Κασσελάκη, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στις μεθοδεύσεις των εσωκομματικών αντιπάλων του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε το πρωί της Τρίτης η Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας ότι «βλέπω ότι θέλουν να αλλάξουν το καταστικό για να δημιουργήσουν διαδικαστικά κωλύματα στον κ. Κασσελάκη. Δεν είναι συμπεριφορά φαβορί να προσπαθήσουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά» για να προσθέσει, με αφορμή και τη χθεσινή δημοσκόπηση της ALCO, ότι «ο Κασσελάκης θα επανέλθει με δόξα και τιμή»

Σύμφωνα με την ίδια τα στελέχη αυτά «θέλουν να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν αυτός κατεδαφιστεί. Είναι μια στρατηγική της παράγκας. Θεωρώ, όμως, ότι με αυτή την αδιέξοδη πολιτική δεν συμφωνούν Πολάκης και Παππάς, δεν θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ του 3%».

Με αφορμή, δε, τις σκέψεις περί παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε ότι «θέλουν να παραπέμψουν τον κ. Κασσελάκη σε μια επιτροπή δεοντολογίας που απλά επέβαλε μια απλή επίπληξη στον κ. Σπίρτζη στέλνοντας το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι μπορεί κάποιος να αποκαλεί "Γκέμπελς" τον πρόεδρό του. Εκτός αν θέλουν να είναι μια α λα κάρτ επιτροπή».



Αφού, δε, χαρακτήρισε «ευσεβείς πόθους εσωκομματικών αντιπάλων τα περί νέου κόμματος Κασσελάκη» στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Κασσελάκη».

Κατά την ίδια, μάλιστα, «ο Κασσελάκης είναι υπό αμφισβήτηση. Εμείς δεν αμφισβητούμε το αποτέλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής αλλά δεν συμφωνούμε ότι σήμαινε και την αυτόματη καθαίρεσή του, έπρεπε να τον αφήσουν να κάνει του δουλειά του μέχρι το συνέδριο. Εξαιτίας της παράλογης εμμονής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επέλθει σε ένα στατους ακέφαλου κόμματος και πολιτικά και οικονομικά δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για μεταβατικό πρόεδρο».

Στο πλαίσιο αυτο ζήτησε «συνέδριο 6 Οκτωβρίου με του συνέδρους του προηγούμενου συνεδρίου και εκλογές στις 3 Νοεμβρίου, έναν σύντομο εκλογικό χάρτη»

Ερωτηθείσα, τέλος, για τις καταγγελίες Νοτοπούλου αρκέστηκε να σχολιάσει «δεν έχω ακούσει κάτι αλλά τέτοιες καταγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται από ισχυρές αποδείξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί των ημερών του κ. Κασσελάκη δεν είχε ποτέ τρολ, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν υπήρχαν χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες»

Ειδήσεις σήμερα

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία

Έρχονται νέες υποχρεώσεις στους ιδιοκτήτες Airbnb με ελάχιστη επιφάνεια, «μορφολογία ακινήτου», απολυμάνσεις, πυροσβεστήρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr