Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αν ο Κασσελάκης κατέβει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής, χωρίς αυτόν θα είχαν 6%-7% στις ευρωεκλογές

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αν ο Κασσελάκης κατέβει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής, χωρίς αυτόν θα είχαν 6%-7% στις ευρωεκλογές

«Το αριστερόμετρο έφτασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17% από το 32% καθώς ο Τσίπρας δεν άκουσε το μήνυμα άλλαξε τα όλα για να γίνει μια διεύρυνση»

spiliotopoulos-skai
Την εκτίμηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «εάν και εφόσον κατέβει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής. Έτσι δείχνουν οι ποσοτικές και ποιοτικές μετρήσεις» διατύπωσε το πρωί της Τρίτης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν έχει χάσει το έρεισμά του στη βάση. Ο τρόπος που έφυγε υποτίμησε ένα κομάτι κόσμου που στήθηκε στην ουρά, εδωσε το 2ευρω και τον ψήφισε. Είναι αυτό που λέω σόλοικο σχήμα. 160 άνθρωποι δεν έχουν δικαιώμα να ακυρώσουν 70.000 που τον ψήφισαν. Η πρόταση μομφής έπρεπε να κριθεί σε μεγαλύτερο σώμα, το συνέδριο ή την βάση που εξέλεξε τον Κασσελάκη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d48cjdryhl7l)


Κλείσιμο
Ερωτηθείς για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Κασσελάκη να προκαλέσει πρόταση μομφής στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «είχε φτάσει σε ένα σημείο που καταλαβαίνει ότι ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίζει σε μια συνεχή αμφισβήτηση, ήθελε να έρθει το τέλος του δράματος, να πιάσει πάτο και από εκεί και μετά ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

«Έχουμε μια de facto ψυχική διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ. Χάρη στην προσωπική συμβολή του Κασσελάκη έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ποσοστό που πήρε στις ευρωεκλογές, χωρίς τον Κασελάκη δεν θα είχε ούτε 6%-7%. Αν είχαν δίκιο, μετά την αποχώρηση Κασσελάκη θα έπρεπε να έχουν μια εικόνα πολύ καλύτερη από το παρελθόν» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι η επαγγελματική σχέση του με τον κ. Κασσελάκη έχει ολοκληρωθεί, έχει μείνει η πολιτική και προσωπική.

Όπως είπε «στελέχη που δημιουργούσαν πρόβλημα στην πολιτική διεύρυνση που ήθελε ο Τσίπρας ζητούν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει σε μια εκλογική καθαρότητα, ένα κόμμα μικρό. Το αριστερόμετρο έφτασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17% από το 32% καθώς ο Τσίπρας δεν άκουσε το μήνυμα άλλαξε τα όλα για να γίνει μια διεύρυνση».

Ειδήσεις σήμερα

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της - «Είναι αυτή ομορφιά;... είναι σαν άνδρας»

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης