Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης είναι υπεύθυνος για την εσωστρέφεια και τον διχασμό

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης είναι υπεύθυνος για την εσωστρέφεια και τον διχασμό

Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην προηγούμενη εκλογή προέδρου, πρέπει να γίνει συνέδριο να κατατεθούν πολιτικές απόψεις, πολιτικά πλαίσια

spoirtzis
Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του ότι ο πρώην πρόεδρος είναι υπεύθυνος για την εσωστρέφεια και τον διχασμό με μια σειρά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Εγώ δεν τσιμπάω. Δε θα μπω στο οπαδικό παιχνίδι του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτό είναι για το ποδόσφαιρο. Εδώ αναμετριούνται πολιτικές ιδέες, πολιτικές απόψεις και συγκεκριμένη πολιτική τακτική και πρακτική. Ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τώρα έχει υπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι το κόμμα του και τον χώρο του, έχει συνεχώς διατυπώσει απόψεις που τις αναιρεί την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Έχει διαιρέσει το κόμμα, έχει μιλήσει για μαύρα χρήματα σε σχέση με τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα, έχει θίξει συντρόφους του λέγοντας ότι θα φύγουν να πάνε σε ένα άλλο κόμμα με πρόεδρο που θα ορίσει η διαπλοκή. Έχετε ξαναδεί εσείς τέτοιο πρόεδρο;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Δείτε βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d48r1kaemik9)

Για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε ότι : «Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην προηγούμενη εκλογή προέδρου, πρέπει να γίνει συνέδριο να κατατεθούν πολιτικές απόψεις, πολιτικά πλαίσια». Ο κ. Σπίρτζης είπε επίσης ότι ο ίδιος είναι κατά των διαγραφών. 

Κλείσιμο
Ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε επίσης τον κ. Κασσελάκη και για το γεγονός ότι τοποθετείται για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω... κύκλων.

Δείτε βίντεο 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d48qv5k2jml5)


Ειδήσεις σήμερα

Μέση Ανατολή - Χεζμπολάχ για τις εκρήξεις με τους βομβητές: «Εξ ολοκλήρου υπεύθυνο το Ισραήλ, θα πληρώσει»

Κύπρος: Πράσινο φως για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα

Ηράκλειο: Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο - Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο - Φωτογραφίες






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης