Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Μιλάει στον Αντώνη Σρόιτερ και χαρακτηρίζει «νάρκισσο και επικίνδυνο» τον Κασσελάκη: «Ο πατέρας του χρωστάει 11 εκατ. ευρώ και θα μας πει εμάς κουκουλοφόρους; Δεν έχει σχέση με την πολιτική, παίζει μπάσκετ με τα πόδια»

gkletsos-1
Η πολιτική είναι σαράκι για μας τους αριστερούς, λέει ο Απόστολος Γκλέτσος στην Πρώτη Λέξη του protothema.gr και τον Αντώνη Σρόιτερ, μιλώντας για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι η σταγόνα που ξεχείλισε για εκείνον το ποτήρι ήταν η αναφορά του έκπτωτου αρχηγού σε «κουκουλοφόρους». «Αν ήμουν εκεί όταν μίλησε για κουκούλες δεν θα την έβγαζε καθαρή», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και εξήγησε ότι θα πήγαινε αμέσως στην αστυνομία, ζητώντας να γίνουν τα δέοντα και να κατηγορηθεί για συκοφαντία και εξύβριση. «Να με πει εμένα ο Κασσελάκης κουκουλοφόρο; Εκεί υπήρχαν άνθρωποι που έχουν φάει ξύλο και θα μου πει εμένα ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας του από κάτω και ενορχήστρωνε και χρωστάει 11 εκατ. στην εφορία, θα μας έλεγε κουκουλοφόρους; Τι λέτε ρε παιδιά; Πού τα βρήκατε αυτά γραμμένα;»

«Πρώτη Λέξη» με τον Αντώνη Σρόιτερ: Συνέντευξη στον Απόστολο Γκλέτσο


Κλείσιμο
Περίμενα, λέει, ότι θα βρισκόμασταν στη σημερινή κατάσταση, να μην υπάρχει ουσιαστικά αντιπολίτευση, «γιατί ο αριστερός κόσμος δεν βολεύεται εύκολα, είναι δύσκολος, θέλει και πνευματική τροφή, θέλει Δημοκρατία, Ελευθερία, δεν του φθάνουν μόνο τα χρήματα».

«Ο Μητσοτάκης βρήκε ταμείο 37 δισ. κανένας άλλος στη μεταπολίτευση δεν βρήκε τόσα λεφτά. Ο Τσίπρας παρέδωσε ταμείο και αυτό ήταν και το λάθος μας, έπρεπε να είχε μοιράσει τα μισά. Ο Μητσοτάκης πήρε και 30 δισ. ΕΣΠΑ και πήρε και από τον έκτακτο κουμπαρά άλλα 30».

Στην ερώτηση ποια είναι η επιλογή αν δεν θέλει κάποιος να ψηφίσει ΝΔ, ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά «η αναμονή. Γι’ αυτό είχαμε και αποχή». Ο ίδιος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει κάτι άλλο. «Γούσταρε» στην αρχή τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά με κάποιες επιφυλάξεις, ότι έπρεπε να εκπαιδευτεί, αλλά δεν θέλει να μάθει. «Δεν μπορεί να γυρίζεις στα κανάλια και να κάνεις επίδειξη προσωπικού πλούτου και ευτυχίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γκλέτσος και πρόσθεσε: «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με την πολιτική, παίζει μπάσκετ με τα πόδια».

gkletsos-2


Συνέχισε περιγράφοντας την προσωπική του προσπάθεια «εκπαίδευσης» του Στέφανου Κασσελάκη, για να τονίσει ότι έμεινε έντεκα μήνες, που είναι μεγάλο διάστημα. Οπως είπε, «δεν είναι μόνο ότι είναι νάρκισσος, έξυπνος, αλλά και χαζούλης, είναι επικίνδυνος και τα είπα αυτά όταν μίλησε για μαύρα ταμεία. Δεν υπάρχουν αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν μας ενοχλούν οι προσωπικές επιλογές, όπως ο γάμος στην Κρήτη. Είμαι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά είμαι κατά της παρένθετης μητέρας για όλα τα ζευγάρια. Είναι τόσα παιδάκια στα ορφανοτροφεία που περιμένουν, δεν χρειάζεται παρένθετη μητέρα» συνέχισε ο κ. Γκλέτσος.

gkletsos-3


«Δεν γίνεται ο αριστερός αρχηγός να δείχνει πλούτο, δεν περνάει στον κόσμο», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι μέσα στο κόμμα του είπαν για την πισίνα «ρε παιδιά, τί είναι αυτά;».

Ο κ.Γκλέτσος εκτίμησε ότι αν είχε μείνει ο Αλέξης Τσίπρας, η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ασυγκρίτως καλύτερη και θα έπρεπε να γυρίσει «χθες». «Φτάσαμε να έχουμε τον Κασσελάκη αρχηγό και να λέει την Κεντρική Επιτροπή κουκουλοφόρους», είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης