Ο Μπουλέκος των «87» σχολιάζει: Οι δυνάμεις της δεξιάς, όπως η Ακρίτα και ο Αντώναρος, στηρίζουν φανατικά τον Κασσελάκη

«Η παρουσία τους στην Αριστερά είναι πολιτικό και ιστορικό ατύχημα» γράφει το μέλος των «87» για «δυνάμεις της αστικής τάξης και της δεξιάς, όπως η Ακριτα, ο Αντωνάρος, ο Σπηλιωτοπουλος, ο Κύρτσος»

Για μια «ιδεολογική και ταξική σύγκρουση» δυο διαφορετικών κόσμων εντός του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Μπουλέκος, μέλος των «87» και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από την μια πλευρά είναι οι δυνάμεις της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας που δίνουν καθημερινά την μάχη ώστε να συγκροτηθεί Οραματική Εναλλακτική πρόταση απέναντι στη Δεξιά» έγραψε ο κ. Μπουλέκος και πρόσθεσε: «Και από την άλλη οι δυνάμεις της αστικής τάξης και της δεξιάς, όπως η Ακριτα, ο Αντωνάρος, ο Σπηλιωτοπουλος, ο Κύρτσος, οι οποίοι εκπροσωπούν ξεκάθαρα την συντηρητική πλευρά της ιστορίας στηρίζουν φανατικά τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Που πιστεύουν πως αν δεν είσαι πλούσιος δεν μπορείς να συμμετέχεις στην Πολιτική, πως η συλλογικότητα περιττεύει και πως η Δημιουργία ενός μεγάλου Παλλαϊκού Δημοκρατικού Μετώπου είναι σχέδιο της Διαπλοκής, αλλά τελικά οι ίδιοι ειναι που εξυπηρετούν το σχέδιο που της διαπλοκής που λέει πως πρέπει ο Μητσοτάκης μείνει πρωθυπουργός της χώρας ως το 2031!».

«Η παρουσία τους στην Αριστερά είναι πολιτικό και ιστορικό ατύχημα» συμπληρώνει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τυ ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτησή του




Ειδήσεις σήμερα:

Ψυχίατρος για τη 15χρονη που σκότωσε τη μαμά της και μετά έστελνε μηνύματα: Έκανε κάτι διαβολικό, δεν συνάδει με ψύχωση

«Δάκρυσα, γιατί είναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή» - Τι λέει ο εύζωνας που έγινε viral στην τελευταία του υπηρεσία

Όπλα, σφαίρες και λίρες εντόπισαν οι αστυνομικοί στους καταυλισμούς Ρομά της Φυλής και των Άνω Λιοσίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr