Τσέκερης (πρώην διευθυντής Αυγής): Από πού υπέβαλε παραίτηση η Ακρίτα;

Τσέκερης (πρώην διευθυντής Αυγής): Από πού υπέβαλε παραίτηση η Ακρίτα;

Αιχμηρή ανάρτηση για την παραίτηση που υπέβαλε η Ελενα Ακρίτα στον Νίκο Παππά για τον «γιο της πλύστρας»

Τσέκερης: Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε για να ζητήσει εκλογές
Το ερώτημα «από πού υπέβαλε παραίτηση η Ακρίτα», θέτει με ανάρτησή του στο facebook o πρώην διευθυντής της Αυγής, Αγγελος Τσέκερης. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε χθες παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκο Παππά, μετά τη θύελλα που ξέσπασε από την αναφορά της σε «γιο της πλύστρας». Η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή, ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ.Τσέκερης, προκύπτουν μια σειρά από ερωτήματα. Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας μάλιστα emoji με έναν πράσινο δράκο, γράφει:

Συγνώμη είμαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει από που ακριβώς δήλωσε παραίτηση η κυρία Άκριτα; Διότι το «υπέβαλλε την παραίτησης της από την Κοινοβουκευτικη Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» δεν λέει τίποτα.
 Αν δήλωσε έτοιμη να παραιτηθεί από βουλευτής, μαγκιά της, αλλα αυτό δεν το λένε «παραίτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ». Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποσύνολο της Βουλής, άρα η παραίτηση από μια ΚΟ δεν σημαίνει παραίτηση από την Βουλή.
Κλείσιμο
 Αν πάλι δήλωσε έτοιμη να φυγει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να ανεξαρτητοποιηθεί τότε πολύ λογικά ο Παππάς της είπε ούτε που να το σκέφτεται. Δεν μειώνεις την Κοινοβουλευτική Δύναμη του κόμματός σου για λόγους ευθιξίας. Ούτε εμπεριέχει κάποια έμπρακτη μεταμέλεια το να φύγεις από την κοινοβουλευτική σου ομάδα και να γίνεις ανεξάρτητη βουλεύτρια. Σωστά; 





Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή - Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει: Νεκρός από το πλήγμα στη Βηρυτό ο Ιμπραήμ Ακίλ

Εκλογές ΗΠΑ 2024: «Ο θείος μου ο Ντόναλντ πάντα ήταν ένας νταής χωρίς φίλους»

Ντένις Ρόντμαν για όλους και για όλα: Νόμιζαν ότι ήμουν γκέι λόγω των ρούχων μου, μεσολάβησα για να συναντηθεί ο Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ-Ουν - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης