Καλαφάτης: Ο Σαλμάς διαγράφηκε γιατί έθιξε την ακεραιότητα συναδέλφου

Καλαφάτης: Ο Σαλμάς διαγράφηκε γιατί έθιξε την ακεραιότητα συναδέλφου

Η διαγραφή του δεν έγινε επειδή άσκησε τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, ούτε επειδή συνυπέγραψε την ερώτηση των 11 βουλευτών για τα “κόκκινα” δάνεια, εξήγησε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ

stavros-kalafatis
Νέες διευκρινίσεις για τον λόγο για τον οποίο ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη αρχικά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε το πρωί της Τρίτης ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ, Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Καλαφάτης «διαγράφτηκε διότι με τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε, έθιξε την ακεραιότητα συναδέλφου κι αυτό απάδει των αρχών και των αξιών της ΝΔ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ea3shhd421)


Κλείσιμο
«Δεν τίθεται ζήτημα περιορισμού της ελευθερίας της πολιτικής έκφρασης του κ. Σαλμά ως βουλευτή. Η διαγραφή του δεν έγινε επειδή άσκησε τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, ούτε επειδή συνυπέγραψε την ερώτηση των 11 βουλευτών για τα “κόκκινα” δάνεια. Στη διάρκεια των διακυβερνήσεων ΝΔ - Μητσοτάκη έχουν κατατεθεί περισσότερες από 9.000 διαφορετικές επίκαιρες ερωτήσεις εκ μέρους βουλευτών» είπε αρχικά ο κ. Καλαφάτης.

«Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του δόθηκε κανονικά ο λόγος και η ευκαιρία να τοποθετηθεί. Το ότι εξήλθε σε μόλις 8 δευτερόλεπτα από το χώρο, δεν αφορά την Επιτροπή, αλλά τον ίδιο, και είναι το μόνο το οποίο μπορώ να αναφέρω - όχι περισσότερα, για λόγους απορρήτου. Ο κ. Σαλμάς διαγράφτηκε διότι με τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε, έθιξε την ακεραιότητα συναδέλφου κι αυτό απάδει των αρχών και των αξιών της ΝΔ» κατέληξε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Με το Global Citizen 2024 βραβεύτηκε ο Μητσοτάκης: «Αυτό το βραβείο ανήκει κυρίως στον ελληνικό λαό»

Δείξε τους πώς γίνεται» γράφουν για την ερμηνεία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Τιμωρό

Διεθνής αγωνία μετά την πιο αιματηρή μέρα για τον Λίβανο από την αρχή του πολέμου - Φόβοι ότι θα γίνει «δεύτερη Γάζα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης