Ραγκούσης: Τραγικό να ζητούν από τον Κασσελάκη το πόθεν έσχες και αυτός να δείχνει τις κάλτσες του

Ραγκούσης: Τραγικό να ζητούν από τον Κασσελάκη το πόθεν έσχες και αυτός να δείχνει τις κάλτσες του

Απίθανο σκηνικό να βλέπουμε μια πισίνα και να ακούμε τον Κασσελάκη και τους υποστηρικτές του να λένε ότι είναι σηπτική δεξαμενή και βόθρος, είπε ο πρώην υπουργός

ragoysis-attica
Τραγική χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης όσα έκανε στη Θεσσαλονίκη με αυτό που παρουσίασε ως πόθεν έσχες του ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτοντας ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή».

«Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη ήταν τραγική στιγμή για οποιοδήποτε κόμμα. Να σε πιέζουν όλα τα κόμματα σε προεκλογική περίοδο και εσύ να δείχνεις τις κάλτσες σου και όχι την περιουσιακή σου κατάσταση. Εμάς εκεί τελειώνει ο ρόλος και το καθήκον μας. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Τουλάχιστον θα μας έχουν αναγνωρίσει ότι επιβάλαμε στον Κασσελάκη να πράξει το αυτονοητο απέναντι στους πολίτες» πρόσθεσε ο Γιάννης Ραγκούσης στο AtticaTV.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4e0afv9mmfl)


Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό έκανε λόγο για «απίθανο σκηνικό να βλέπουμε πισίνα (σ.σ. μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ για την πισίνα στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες) και να ακούμε τον κ. Κασσελάκη και τους υποστηρικτές του να λένε ότι είναι σηπτική δεξαμενή και βόθρος».

«Αυτά είναι απολύτως ανησυχητικά φαινόμενα και δεν έχουν σχέση με την διαφάνεια, δεν έχουν σχέση με αριστερό κόμμα που θέλει να υπηρετήσει τη διαφάνεια» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης και κατέληξε:

«Να είναι σαφές στην κοινή γνώμη ότι αν ο κ. Κασσελάκης θέλει να συνεχίζει να κινείται ρίχνοντας μαύρο στο πόθεν έσχες του, να ξέρει ότι κάποιοι προσπαθήσαμε να υποχρεωθεί να το αφαιρέσει και να το δώσει στη δημοσιότητα. Πιστεύω ότι δεν θα αντέξει να μην το κάνει γιατί το πολιτικό κόστος θα είναι μεγάλο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4e07hnjn07t)


Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός και αγωνία στον Λίβανο: Χιλιάδες πολίτες μετακινούνται βόρεια για να γλιτώσουν το φονικό σφυροκόπημα του Ισραήλ

Η άγνωστη ιστορία του μπεκτασισμού - Γιατί αποτέλεσε τον Δούρειο Ίππο του Ισλάμ στα Βαλκάνια

«Κληρονόμησαν» ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη και το... σκότωσαν για €25.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης