Κεραμέως: Ενημερώνει τους βουλευτές της ΝΔ για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο επανεργοποίησης των τακτικών ενημερώσεων και επαφών μεταξύ υπουργών και βουλευτών – Μετέχουν και βουλευτές που συνυπέγραψαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια 

Ενημέρωση προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εργασίας παρέχει η κυρία Νίκη Κεραμέως στην αίθουσα γερουσίας της Βουλής.

Η συνάντηση υπό τον συντονισμό του γραμματέα της ΚΟ Σταύρου Καλαφάτη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επανεργοποίησης των τακτικών θεματικών επαφών μεταξύ υπουργών και βουλευτών που είχε εγκαινιαστεί την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Στόχος η συμμετοχή των βουλευτών στην τελική διαμόρφωση των νομοσχεδίων και η αναβάθμιση του ρόλου της ΚΟ.



Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας αναμένεται να ενημερώσει για τις διατάξεις που ετοιμάζονται αλλά και για τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί και που αφορούν την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την αύξηση μισθών και συντάξεων.


Στην συνάντηση δίνουν το «παρών» περίπου 45 «γαλάζιοι» βουλευτές μεταξύ των οποίων οι Χρήστος Μπουκώρος,Νικήτας Κακλαμάνης και Βασίλης Γιόγιακας - που συνυπέγραψαν την ερώτηση των «11» για τα «κόκκινα δάνεια» - καθώς και οι Στέλιος Πέτσας, Δημήτρης Σταμάτης, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάκης Βασιλειάδης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Φώντας Μπαραλιάκος, Γιάννης Ανδριανός, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Μακάριος Λαζαρίδης, Σταύρος Παπασωτηρίου κ.α.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν νέοι κύκλοι ενημερώσεων και επαφών υπό τους Υπουργούς Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο.





Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή - Δείτε χάρτες με τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ζελένσκι: Ο πόλεμος με τη Ρωσία βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος απ' ό,τι πολλοί πιστεύουν - Τι απάντησε το Κρεμλίνο


Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr