Γερουλάνος μετά το debate: Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα συντεταγμένο

Γερουλάνος μετά το debate: Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα συντεταγμένο

 Η επιλογή νίκης θέλει ηγεσία η οποία ενώνει, έχει πείρα, έχει σχέδιο και μπορεί να κάνει την μεγάλη διεύρυνση που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει

geroulanos_pasok
Εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά τη διαξαγωγή του debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παύλος Γερουλάνος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αυτή η διαδικασία ανέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα συντεταγμένο, στο οποίο μπορούμε να έχουμε τις διαφορές μας αλλά να κάνουμε μία πολιτισμένη συζητήση, από την οποία μπορεί να κρίνει ο ψηφοφόρος τι εκπροσωπεί ο καθένας από εμας και τι πρεσβεύει.

Αυτό νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό βγαίνω από αυτό το debate πολύ χαρούμενος καθώς το ΠΑΣΟΚ έδειξε ένα καλό εαυτό και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη συζητήση.

Έθεσα ένα δίλημμα: Θα κάνουμε μία επιλογή νίκης ή επιλογή ήττας; Η επιλογή νίκης θέλει ηγεσία η οποία ενώνει, έχει πείρα, η οποία έχει σχέδιο και η οποία μπορεί να κάνει την μεγάλη διεύρυνση που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει. Παρακινώ όλους να πάνε στις κάλπες και να αναλογιστούν: το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει ξανά το ρόλο που έπαιξε; Αν ναι, ελάτε ψηφίστε και θεωρώ ότι τα διλήμματα που θέσαμε σήμερα, είναι τα διλήμματα που αφορούν στο μέλλον και του ΠΑΣΟΚ και της χώρας σας».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4evp9xi5rll)



Ειδήσεις σήμερα:

Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας εισέβαλε στο Αλεξάνδρα, άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

Οι θησαυροί των ναζί που ακόμη αγνοούνται: Η τράτα στη Φοινικούντα, τα κιβώτια της «Αλεπούς της Ερήμου» και το τρένο με τους 300 τόνους χρυσού

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ - Ερντογάν: Ζήτησε την αναγνώριση του ψευδοκράτους από τη διεθνή κοινότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης