Σε ρυθμό εκλογών η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί δυο υποψήφιοι για την ηγεσία, ενώ τις υπογραφές που θα τις συνοδεύουν, θα τις παραλαμβάνει η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου

Στην ενημέρωση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την κατάθεση της υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη, αλλά και την ανακοίνωση αυτής του Σωκράτη Φάμελλου προχώρησε η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, κατά την σημερινή (26/9) συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου.

Στη διάρκειά της συζητήθηκε εκτενώς ο τρόπος διευκόλυνσης όλων των υποψηφίων ως προς την προεκλογική τους καμπάνια από την Κουμουνδούρου. Συγκεκριμένα, αρμόδιοι να συνεργαστούν με το κόμμα ως προς αυτό θα είναι οι ίδιοι οι υποψήφιοι πρόεδροι μαζί με τους υπεύθυνους Τύπου τους, τους οποίους θα διευκολύνει το κόμμα, δίνοντας τους πρόσβαση στα ΜΜΕ, στις νομαρχιακές και οργανώσεις μελών και στα social media του κόμματος, τα οποία θα χρησιμοποιούν, ωστόσο, με δικό τους προσωπικό.

Μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί δυο υποψήφιοι για την ηγεσία, ενώ τις υπογραφές που θα τις συνοδεύουν, θα τις παραλαμβάνει η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Παππάς παρείχε ενημέρωση στα στελέχη αναφορικά με τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του κόμματος για τα κόκκινα δάνεια και προστασία πρώτης κατοικίας, ενώ τέθηκε και το θέμα της υποστήριξης της τροπολογίας από τα υπόλοιπα προοδευτικά κόμματα. Ζητούμενο, πάντως, για τα κορυφαία στελέχη είναι να μην σταματήσει η παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου όσο θα εξελίσσεται η εσωκομματική διαδικασία.

Ακόμη, συζητήθηκαν οι άξονες της πολιτικης απόφασης, αλλά και το κείμενο και μαζί η έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου. Στο πλαίσιο αυτό, τρία μέλη του καθοδηγητικού οργάνου (Τελιγιορίδου, Πελωνη και Συμεωνίδου) επιφορτίστηκαν με την επαναβεβαίωση των στελεχών που θα μετέχουν στην ΚΟΕΣ και την Επιτροπή Θέσεων.

Σημειωτέον ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα συνεδριάσει εκ νέου στις 5 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας την εκκίνηση της εσωκομματικής διαδικασίας.




Ειδήσεις σήμερα:

Έσκασαν τα λάστιχα και τους απείλησαν με καλάσνικοφ - Πώς έγινε η ληστεία στη χρηματαποστολή στο Λαύριο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα, λέει ο Κολυδάς - Ενισχύονται οι βοριάδες

Άνοιξε επισήμως την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης: Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr