Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο

Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο

Ο υπουργός Υγείας επαίνεσε τη στάση του Πρύτανη, προσθέτοντας πως «στους μπάχαλους, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ τα Πανεπιστήμιά μας, στους μονίμως διαμαρτυρομένους ΔΕΝ ΑΚΗΚΟΥΝ τα Νοσοκομεία μας»

29295245
Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε αίθουσα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, παρουσία καθηγητών και ερευνητών από το εξωτερικό, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας επαίνεσε τη στάση του Πρύτανη, προσθέτοντας πως «στους μπάχαλους, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ τα Πανεπιστήμιά μας, στους μονίμως διαμαρτυρομένους ΔΕΝ ΑΚΗΚΟΥΝ τα Νοσοκομεία μας και γενικά οι ελάχιστοι κάθε φορά Διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα ιδιοκτησίας από την υπόλοιπη σιωπηλή μεν πλειοψηφία δε».

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη βραδιά του Ερευνητή στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο


Κλείσιμο
Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης:



«Ο Πρύτανης του ΕΜΠ κ. Χατζηγεωργίου χθες μπήκε στην ιστορία. Στο Ίδρυμα, στην αίθουσα Τελετών, είχαν διοργανώσει μία μεγάλη εκδήλωση για «την βραδια του ερευνητή». Καθηγητές καλεσμένοι από το εξωτερικό, ερευνητές κλπ. Ως συνήθως μία ομάδα της Άκρας Αριστεράς (η γνωστή συμμορία της μιζέριας) εμφανίστηκε εκεί με πανό και φωνές και τραμπουκισμούς για να διακόψει την εκδήλωση και να διαμαρτυρεί για όσα διαμαρτύρονται συνήθως αυτοί (από την Παλαιστίνη έως τις αμοιβές κλπ).

Ο κ. Πρύτανης όχι μόνον δεν φοβήθηκε αλλά τους είπε κατάμουτρα: «…το Ίδρυμα αυτό ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ». Επιτέλους κάποιος είπε το αυτονόητο. Στους μπάχαλους, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ τα Πανεπιστήμιά μας, στους μονίμως διαμαρτυρομένους ΔΕΝ ΑΚΗΚΟΥΝ τα Νοσοκομεία μας και γενικά οι ελάχιστοι κάθε φορά Διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα ιδιοκτησίας από την υπόλοιπη σιωπηλή μεν πλειοψηφία δε! Το θάρρος του παράδειγμα για όλους μας.

Μετά κάλεσαν την ΕΛΑΣ η οποία και παρά τις διαμαρτυρίες και τις φωνές τους, τους έβγαλαν έξω για να συνεχιστεί η εκδήλωση και να αποδειχθεί ότι όταν υπάρχει αντίδραση η «γενναιότητά τους» πάει περίπατο. Δείτε όλο το περιστατικό από το ΑΠΕ https://youtu.be/tcDChFHG62I και ένα επιπλέον βίντεο από άλλη κάμερα για να δείτε με τα μάτια σας πώς όλα πήγαν μία χαρά και η Αστυνομία απομάκρυνε και εύκολα αυτούς που καταστρέφουν το Πολυτεχνείο μας τόσα χρόνια ανενόχλητοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης