Δούκας σε Γεωργιάδη: Δεν ξέρω πού πήγε ο Αμερικανός τουρίστας που ανέφερες, σίγουρα όχι σε δημόσιο νοσοκομείο

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ συνέκρινε όσα περιέγραψε ο υπουργός Υγείας με αυτά που ο ίδιος είδε - όπως είπε - σε επισκεψή του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αμερικανό τουρίστα και την απόφασή του να μετακομίσει στην Ελλάδα, καθώς «ενθουσιάστηκε με το σύστημα Υγείας » της χώρας, απάντησε ο Χάρης Δούκας, με αφορμή μια επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «3.000 ασθενείς που είναι σε αναμονή για να χειρουργηθούν» χωρίς να υπάρχουν «ούτε γιατροί, ούτε νοσηλευτές», ενώ και η ΜΕΘ έχει αναστείλει τη λειτουργία της.

«Επισκέφθηκα σήμερα το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. 3.000 ασθενείς είναι σε αναμονή για να χειρουργηθούν, ενώ δεν υπάρχουν ούτε γιατροί, ούτε νοσηλευτές. Ακόμα και η ΜΕΘ που εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Δεν ξέρω που πήγε ο Αμερικανός τουρίστας που ανέφερες. Σίγουρα όχι σε δημόσιο νοσοκομείο. Η κοροϊδία έχει και τα όρια της» έγραψε ο Χάρης Δούκας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ρομά οι μισές συμμορίες που κλέβουν: Η απόρρητη αναφορά της ΕΛΑΣ για το οργανωμένο έγκλημα

id.gov.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα ραντεβού για τις νέες ταυτότητες - Δείτε αναλυτικά τα βήματα

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Ανεβάζουν βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr