Γεωργιάδης: Μεγάλος stand up comedian ο Κασσελάκης - Ούτε στον εχθρό μου αυτά που περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά

«Δεν διακωμωδώ, διαπιστώνω. Να το πω ανάποδα, φαντάζεστε τον Πολάκη πρωθυπουργό;» είπε ο υπουργός Υγείας

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη δεξιά στροφή στην Ευρώπη μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εμένα δεν μου αρέσει ο Κασσελάκης; Είναι φανταστικός, stand up comedian μεγάλος» είπε αρχικά ο υπουργός Υγείας στο Action 24 και αναρωτήθηκε «φαντάζεσαι τον Κασσελάκη πρωθυπουργό;»

Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι διακωμωδεί τους αντιπάλους του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «δεν διακωμωδώ, διαπιστώνω. Να το πω ανάποδα, φαντάζεστε τον Πολάκη πρωθυπουργό; Να είμαστε όλοι στα γκούλαγκ, δεν το φαντάζομαι».

«Εγώ δεν θέλω να είναι μόνη της η ΝΔ. Σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κάποιος άλλος αντίπαλος του Μητσοτάκη πρωθυπουργίσιμος. Εγώ ο δεξιός, αυτό που περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά ούτε στον εχθρό μου» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας



Με αφορμή τις εκλογές στην Αυστρία, ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε, επίσης, ότι «η Ευρώπη περνάει μια περίοδο δεξιάς στροφής. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεξιότερος του ΣΥΡΙΖΑ προ 10 ετών».

«Όταν ξεκινάει ο πολιτικός άξονας να πηγαίνει δεξιότερα, ένα κομμάτι θα φεύγει από τα δεξιά κόμματα και θα κινείται δεξιότερα. Ο πληθωρισμός, η ακρίβεια, ο παρατεταμένος πόλεμος στην Ουκρανία στρέφει ορισμένους προς τα δεξιότερα, δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Μητσοτάκης» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ναντίμ Νσούλι: Η ιστορία του Λιβανοβρετανού που αγοράζει ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα

O σκοτεινός Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, οι βιασμοί στο Harrods και οι αποκαλύψεις του BBC

H εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι την περνάνε για WAG, αλλά είναι... μητέρα ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr