Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο

«Δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας, έστρεφε την κοινή γνώμη σε ζητήματα που δεν είναι πολιτικά και είχαν να κάνουν με το προσωπικό του στυλ» 

Νέα κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για τον οποίο είπε ότι «δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο» άσκησε την Τρίτη ο Χρήστος Σπίρτζης.

Αφού σημείωσε στην ΕΡΤ ότι ότι κανείς δεν ήταν από την αρχή ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη, συμπλήρωσε ότι αυτό συνέβη «όταν έδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, την ιδεολογία, το πολιτικό εύρος του ΣΥΡΙΖΑ και όταν αβάνταρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας, έστρεφε την κοινή γνώμη σε ζητήματα που δεν είναι πολιτικά και είχαν να κάνουν με το προσωπικό του στυλ, την προσωπική του ζωή, το σπίτι του, τις Σπέτσες ή οτιδήποτε άλλο και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών» πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.



Κατηγόρησε, δε, τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και εκτίμησε ότι η τυχόν επανεκλογή του θα είναι κάτι ενθαιρετικό και υποστηρικτικό στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα έχουμε ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επί της ουσίας θα στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας αλλού, είτε στο εσωτερικό του, είτε σε άλλα ζητήματα που θα βρίσκουμε περπατησιά σαν αντιπολίτευση και αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά μεγάλα ζητήματα, όπως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μια ΝΔ που διαλύεται» συμπλήρωσε στο πλαίσιο αυτό ο πρώην υπουργός.

Ο Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε, τέλος, ότι δεν αναζητά τις κομματικές καρέκλες: «Εγώ έχω αποδείξει ότι τις κομματικές καρέκλες δεν τις λατρεύω, έχω παραιτηθεί από την πολιτική γραμματεία. Αυτό που έχει σημασία είναι η χώρα, είναι ο ελληνικός λαός, τα προβλήματα τα οποία έχουν διογκωθεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ναντίμ Νσούλι: Η ιστορία του Λιβανοβρετανού που αγοράζει ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα

O σκοτεινός Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, οι βιασμοί στο Harrods και οι αποκαλύψεις του BBC

H εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι την περνάνε για WAG, αλλά είναι... μητέρα ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr