Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θέλετε μια μίζερη Ελλάδα» απάντησε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που φώναζε στο τέλος της ομιλίας του

«Εσείς θα μιλήσετε τελευταία γιατί ο σοφός λαός σας κατέταξε στην τελευταία θέση στις εκλογές» της είπε ο Τασούλας όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε τον λόγο πριν τον Νίκο Παππά

Ένταση επικράτησε στο τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια της Βουλής με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει από τα βουλευτικά έδρανα.

Ο πρωθυπουργός κλείνοντας την παρέμβασή του αναφέρθηκε σε ορισμένες σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα όπως το gov.gr, τα μη κρατικά πανεπιστήμια την επιστολική ψήφο και το μετρό της Θεσσαλονίκης για να υποστηρίξει ότι «εμείς ότι είπαμε το κάνουμε πράξη. Η Ελλάδα αλλάζει».

Απαντώντας, δε, στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας που επιχείρησε να τον διακόψει φωνάζοντας, της είπε «δεν σας ακούω. Φωνάξτε πιο δυνατά. Στην αντιπολίτευση επειδή επιδιώκετε μια μίζερη Ελλάδα, η Ελλάδα θα έχει το δικό της κτηματολόγιο. Η χώρα όμως αλλάζει προς το καλύτερο. Η Ελλάδα αλλάζει εικόνα και αποδεικνύεται πως ότι είπαμε το κάνουμε πράξη. Κάντε και εσείς ότι απαιτούν οι καιροί και υπερψηφίσατε το νομοσχέδιο προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου για της κοινωνίας».



Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, ενώ όταν του ζήτησε παρέμβασή και η κυρία Κωνσταντοπούλου της απάντησε «εσείς θα μιλήσετε τελευταία γιατί ο σοφός λαός σας κατέταξε στην τελευταία θέση στις εκλογές»



Δείτε βίντεο: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θέλετε μια μίζερη Ελλάδα» απάντησε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που φώναζε στο τέλος της ομιλίας του



Ειδήσεις σήμερα:

Ναντίμ Νσούλι: Η ιστορία του Λιβανοβρετανού που αγοράζει ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα

O σκοτεινός Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, οι βιασμοί στο Harrods και οι αποκαλύψεις του BBC

H εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι την περνάνε για WAG, αλλά είναι... μητέρα ποδοσφαιριστή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr