Μωραΐτης: Τρόλαρε το βίντεο της υποψηφιότητας Φαραντούρη αλλά η τρολιά του… επέστρεψε

Ο στιχουργός αποφάσισε να κοροϊδέψει τους υπότιτλους, που όμως ενεργοποίησε ο ίδιος - Κατέβασε την ανάρτηση όταν κατάλαβε τι πραγματικά είχε συμβεί και επανήλθε ψέγοντας το τηλέφωνό του που έχει ως... προεπιλογή τους υποτίτλους

Η τρολιά της τρολιάς φαίνεται ότι διαδραματίζεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεικτικό της προεκλογικής κούρσας που αναμένεται με κατάληξη την εκλογή νέου αρχηγού την 1η Δεκεμβρίου.

Αυτή τη φορά, το νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο Χ, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μωραΐτη, που καίτοι έχει «αποκηρύξει» τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο με αυτόν ασχολείται και το βίντεο στο οποίο ο Νίκος Φαραντούρης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του.

Ο Νίκος Μωραΐτης αποφάσισε (μόνος του) να ενεργοποιήσει τους υποτίτλους του βίντεο του κ. Φαραντούρη στο Χ, οι οποίοι παραφράζουν πλήρως τα λεγόμενα του κ. Φαραντούρη, με τον στιχουργό να γελάει με τις δυσλειτουργίες που προκύπτουν.

Οταν αντιλήφθηκε ότι ο κ.Φαραντούρης δεν είχε υποτίτλους, αλλά αυτό ήταν κάτι που εμφάνισε το δικό του τηλέφωνο επειδή όπως εξήγησε στη συνέχεια το έχει ως προεπιλογή... κατέβασε μεν την αρχική ανάρτηση και επανήλθε ψέγοντας το τηλέφωνό του για την προεπιλογή, αλλά και τον κ.Φαραντούρη, που όπως ισχυρίζεται ο κ.Μωραϊτης, έβαλε τους φίλους του σε φιλοΝΔ σάιτ να γράψουν ότι αυτός ενεργοποίησε τους υποτίτλους...

«Παιδιά, δεν είναι τρολιά. Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ. Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες!», έγραφε στην ανάρτηση που κατέβασε στη συνέχεια.

Σημειώνεται  ότι ο κ. Φαραντούρης δημοσιοποίησε το βίντεο χωρίς υποτίτλους στους λογαριασμούς που διαθέτει σε όλες τις πλατφόρμες, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται αν ο Νίκος Μωραΐτης τρόλαρε τον ευρωβουλευτή ή τον εαυτό του.




Αναλυτικά η διαγραφείσα ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

Παιδιά, δεν είναι τρολιά.
Είναι το επίσημο βίντεο, όπως το ανέβασε στο Χ, με τους υπότιτλους του Χ.
Και κοίτα να δεις οι άτιμοι οι υπότιτλοι που λένε αλήθειες! 😂

«Βριστούμε σύγχυμα» (στα σίγουρα, όπως πάμε).

«Πείθηκε γιατί έχουμε ανακατέψεις» (μέχρι αναγούλας).

«Κλα Porsche» (και κλο Ferrari).

Μία υποψιφειότητα πολά ιπποσχόμενη.

Η ανάρτηση του Νικόλα Φαραντούρη στο Χ:

Στη νέα του ανάρτηση ο στιχουργός υποστηρίζει: 

Έβαλε τους φίλους του στα φιλοΝΔ site ο κ. Φαραντούρης να γράψουν ότι τάχα ενεργοποίησα τους υπότιτλους στο βίντεό του για να το ειρωνευτώ, ενώ ο ίδιος ανέβασε το βίντεό του με τη δυνατότητα αυτόματων υπότιτλων (που στο δικό μου κινητό είναι προεπιλογή και εμφανίζονται χωρίς να κάνω οτιδήποτε).

Κατέβασα όμως το σχετικό βίντεο, γιατί το αστείο στην υποψηφιότητα Φαραντούρη δε βρίσκεται στους υπότιτλους αλλά στην ουσία.

Όλη την προεκλογική περίοδο γύριζε τη χώρα, έλεγε «με τον Στέφανο, με τη Στεφανάρα, με την Προεδράρα», κέρδισε την ψήφο των πολιτών (και τη δική μου), και σήμερα πουλάει την «Προεδράρα» για να γίνει «Προεδράρα».

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας στο παρακάτω βιντεάκι μού φαίνεται πιο ταιριαστή (και δε θέλει και υπότιτλους).

Δείτε τη νέα ανάρτηση του κ.Μωραϊτη: 



Ειδήσεις σήμερα:

Κριστίνα Αγκιλέρα: Το παρατράβηξε με το Ozempic, δείχνει άρρωστη σχολιάζουν οι θαυμαστές της

Μαρίνα Βερνίκου: Στο Ντουμπάι σε πάρτι με θέμα τα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr