ΣΥΡΙΖΑ: Στο πειθαρχικό παραπέμπει τον Αντώναρο ο Ζαχαριάδης - «Σιγά τα ωά», του απαντά

ΣΥΡΙΖΑ: Στο πειθαρχικό παραπέμπει τον Αντώναρο ο Ζαχαριάδης - «Σιγά τα ωά», του απαντά

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση του Αντώναρου που έκανε λόγο για «χουντικές αντιλήψεις» σχολιάζοντας την οδηγία της Γραμματείας Οργανωτικού στις οργανώσεις να μην προβάλλουν υποψήφιους

zachariadis-antonaros-0
Την έντονη αντίδραση του Κώστα Ζαχαριάδη προκάλεσε η αναφoρά του Ευάγγελου Αντώναρου σε «χουντικές αντιλήψεις» για την οδηγία που εξέδωσε η Κουμουνδούρου στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αξιοποιούν τις επίσημες σελίδες τους για προβολή συγκεκριμένων υποψηφίων.

«Ως εδώ! Το όριο ξεπεράστηκε! Η αναφορά του @EvangAntonaros σε «χουντικές αντιλήψεις» για τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι συμβατή με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος», τονίζει σε ανάρτησή του ο κ. Ζαχαριάδης, σημειώνοντας πως «η παράταξή μας έχει βασανισμένους και δολοφονημένους απο τη χούντα».

Μάλιστα, ο κ. Ζαχαριάδης κάλεσε και τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ – συμπεριλαμβάνοντας και τον Στέφανο Κασσελάκη σε αυτούς – να πάρουν θέση για τις δηλώσεις Αντώναρου.

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι. Καλώ τους υποψήφιους προέδρους να πάρουν θέση @SFamellos @NFarantouris @pavpol2222 @skasselakis και παραπέμπω το ζήτημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θέση πρέπει να πάρει και η Πολιτική Γραμματεία. Όταν κάποιος μετέχει σε ένα κόμμα πρέπει να σέβεται τη διαδρομή του, τις αξίες του, τους ανθρώπους του. Η σημερινή τοποθέτηση του Αντώναρου είναι υβριστική για κάθε Αριστερό και Δημοκράτη πολίτη. Εδώ δεν είναι ούτε η ΟΝΝΕΔ ούτε η ΔΑΠ, εδώ είναι η Αριστερά και η Δημοκρατική Παράταξη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η απάντηση Αντώναρου στον Ζαχαριάδη

«Σιγά τα ωα! Ως τι με παραπέμπει ο @CZachariadis στο Συμβούλιο Δεοντολογίας; Ως μετακλητός σε γραφείο βουλευτή; Όσο για τον επιθετικό χαρακτηρισμό ‘χουντικός’ μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει – έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας. Σημαίνει την αυταρχική επιβολή από πάνω τι θα δημοσιεύουν οι τοπικές οργανώσεις. Μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις του ‘κόμματος’ και τίποτε άλλο. Αν αυτές δεν είναι πρακτικές Παττακού τότε τι είναι; Και για την περίπτωση που δεν το ξέρει: Ο Παττακός ήταν το νούμερο 2 της χούντας του Παπαδόπουλου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος απαντώντας στον Κώστα Ζαχαριάδη.

Δείτε την αρχική ανάρτηση του Ευ. Αντώναρου

Antonaros1

Δείτε την αντίδραση Ζαχαριάδη


Κλείσιμο
CostasZach

Δείτε την απάντηση Αντώμναρου

Antonaros2


Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση: Πώς θα απαντήσει το Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν - Γιατί δεν ήθελε να αιφνιδιάσει η Τεχεράνη

Με εκατοντάδες πυραύλους χτύπησαν οι Ιρανοί το Ισραήλ - Νέες απειλές από την Τεχεράνη, θα υπάρξει απάντηση, λέει το Τελ Αβίβ


Μαρίνα Βερνίκου: Στο Ντουμπάι σε πάρτι με θέμα τα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης