Τζάκρη: Την Παρασκευή η υποψηφιότητα Κασσελάκη, «έχουμε και γεννήτριες» απαντά στο ενδεχόμενο blackout στο συνέδριο

Τζάκρη: Την Παρασκευή η υποψηφιότητα Κασσελάκη, «έχουμε και γεννήτριες» απαντά στο ενδεχόμενο blackout στο συνέδριο

Προέβλεψε ότι ο Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο»

tzakri
Την Παρασκευή θα ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη προσθέτοντας ότι «έχει γυρίσει το βίντεο». Παράλληλα απάντησε με ειρωνική διάθεση στα περί ενδεχόμενου blackout στο συνέδριο που υπονόησε ο Χρήστος Γιαννούλης, λέγοντας «έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί».

Με αφορμή, δε, την υποψηφιότητα του Νίκου Φαραντούρη, πρόσθεσε ότι «επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι ψιλιαζόμασταν ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη συμμαχία της γραφειοκρατίας που τους ένωσε η εχθρότητα για τον Κασσελάκη». «Αν δείτε τα επιχειρήματα στην ίδια την πρόταση μομφής δεν βλέπω πολιτικά επιχειρήματα αλλά περιστατικά από σάιτ που είναι απέναντι από τον κ. Κασσελάκη» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείσα αν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη θα απασχολήσει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Τζάκρη απάντησε «πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4l2u0lyv59l)
Κλείσιμο


Προέβλεψε, μάλιστα, ότι ο κ. Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο».

Ειδικά, δε, για τις δηλώσεις Γιαννούλη και Γεροβασίλη για το τι θα συμβεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «παιδιάστικα επιχειρήματα του στυλ θα σκάσω τη μπάλα αν δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Δεν είναι σοβαρές τοποθετήσεις ενηλίκων».

«Εγώ κρατώ την δήλωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι και την επόμενη ημέρα στο κόμμα. Ναι, ο Κασσελάκης θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει» πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η πρόταση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης