Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει τον Δούκα ότι εγκαινιάζει σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων που είχε εγκαινιαστεί ένα χρόνο πριν

Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει τον Δούκα ότι εγκαινιάζει σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων που είχε εγκαινιαστεί ένα χρόνο πριν

Η νέα δημοτική αρχή το βρήκε έτοιμο και είχε να κάνει μόνο μια δουλειά, αναφέρει η παράταξη Μπακογιάννη

IMG_5056-2048x1152
Νέα επίθεση στον Χάρη Δούκα εξαπολύει η παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων, με αφορμή τα εγκαίνια του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης κάνει λόγο για «ΚΑΛΠΗκα» εγκαίνια, καθώς όπως σημειώνει ο σταθμός είχε εγκαινιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2023.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξή του «η δημοτική αρχή προσκαλεί σήμερα στα «εγκαίνια» του Σταθμού Μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ).

Μικρή λεπτομέρεια: Το έργο εγκαινιάστηκε ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

Το μεγάλο και σύγχρονο αυτό έργο υποδομής για την καθαριότητα στην πρωτεύουσα, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023!»

Στην ανακοίνωσή της μάλιστα η παράταξη Μπακογιάννη παραθέτει και το παρακάτω βίντεο:

Κλείσιμο


«Ο ΣΜΑ, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, τέθηκε στην προβλεπόμενη πιλοτική λειτουργία. Η νέα δημοτική αρχή το βρήκε έτοιμο και είχε να κάνει μόνο μια δουλειά. Την εύκολη: να τον θέσει σε κανονική λειτουργία. Αντί αυτού, αδρανούσε για 9 μήνες και ξαφνικά ξανακάνει εγκαίνια! Και άλλα ΚΑΛΠΗκα  εγκαίνια», αναφέρει.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η πρόταση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης