Κασσελάκης: Νέα θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ με το βίντεό του - Γιατί δεν είπε καθαρά ότι θα είναι υποψήφιος και κάλεσε να γραφτούν μέλη

Κασσελάκης: Νέα θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ με το βίντεό του - Γιατί δεν είπε καθαρά ότι θα είναι υποψήφιος και κάλεσε να γραφτούν μέλη

Σε εξέλιξη η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - Αποχώρησε η Τζάκρη - Του καταλογίζουν ότι δεν το δήλωσε καθαρά γιατί σκοπεύει στο συνέδριο να αμφισβητήσει την απόφαση της Κ.Ε.  που τον κήρυξε έκπτωτο-  «Είναι το βίντεο της υποψηφιότητάς του», λένε συνεργάτες του

kasselakis-video-mak1
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής του, το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, στο οποίο δηλώνει «παρών» στην εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να δηλώνει πως κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές.

Η κίνηση του κ. Κασσελάκη έχει πολλαπλές αναγνώσεις για το πραγματικό νόημα της σημερινής δήλωσης, με την οποία τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εποπομπή του από το αξίωμα του Προέδρου.

Μολονότι η σημερινή δημόσια τοποθέτησή του είχε προεξοφληθεί από στενούς του συνεργάτες εδώ και μέρες ως δήλωση της «υποψηφιότητας του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ωστόσο, το ολιγόλεπτο βίντεο που ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα έκανε τα κορυφαία στελέχη λιγότερο σοφότερα σε σχέση με πριν.

Αν και από την οπτικοποιημένη δήλωση του κ. Κασσελάκη δεν έλειπαν οι αιχμές εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, εντούτοις έλειπαν κρίσιμες πληροφορίες ως προς την στάση του κ. Κασσελάκη στο εξής αναφορικά με την κούρσα διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σπάζοντας» τις άτυπες πολιτικές παραδόσεις που θέλουν τους υποψήφιους Προέδρους να δηλώνουν με σαφήνεια κάθε φορά «παρών» στις εσωκομματικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ανέφερε ούτε μια φορά ανοιχτά ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αρκούμενος στο να σχολιάσει πως «είμαι εδώ».

Μάλιστα, η μοναδική αναφορά του στον οδικό χάρτη των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή του πρώτου σταθμού, δηλαδή της εγγραφής μελών μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, ώστε τα νέα μέλη να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές των Συνέδρων, που θα ακολουθήσουν.

Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης δεν εμφανίστηκε:

- ούτε υποψήφιος Πρόεδρος,

-ούτε πρώην Πρόεδρος αποδεχόμενος εμμέσως το πολιτικό αποτέλεσμα της έκπτωσης λόγω της πρότασης μομφής,

- ούτε αν αναγνωρίζει την ορισθείσα εσωκομματική διαδικασία, με αφετηρία το Συνέδριο στις 1-3 Νοεμβρίου, πυροδοτώντας έτσι ποικίλους και «εμπόλεμους» συνειρμούς για τον τρόπο που θα κινηθεί το επόμενο διάστημα απέναντι στην έκπτωση του και ενώ στελέχη του αμέσου περιβάλλοντος του, όπως η Θεοδωρα Τζάκρη, επιβεβαιώνουν πως θα τεθεί το «άγος» της μομφής ενώπιον του σώματος του Συνεδρίου.

Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα, με ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Κωστας Ζαχαριάδης παρατήρησε πως «σε ένα video 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση «θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». «Πως γίνεται να «είσαι εδώ» και να κρύβεσαι;».

Σημειώνεται πως από το απόγευμα, σε εξέλιξη είναι και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε πως «αν ο Κασσελάκης εννοεί στο βίντεο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέρος των σχεδίων της διαπλοκής, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Επίσης, τι είναι ο Κασσελακης από σήμερα με βάση αυτό το βίντεο; Υποψήφιος πρόεδρος; Μέλος του κόμματος; Πρώην πρόεδρος; Ως τι μιλάει;».

Από την άλλη, η υποστηρίκτρια του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, πριν την ολοκλήρωσή της.

«Δεν άκουσα ανακοίνωση υποψηφιότητας απο τον Κασσελακη. Άκουσα κάλεσμα για το Συνέδριο. Οφείλει ο Κασσελάκης να το ξεκαθαρίσει. Για να ξέρουμε αν εκλαμβάνεται ή όχι από το κόμμα ως υποψήφιος» ανέφερε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Στο βίντεο που έκανε ο Κασσελάκης, μιλάει πάλι για ΣΥΡΙΖΑ και διαπλοκή. Το ιδιο ειχε κανει τον Αυγουστο και σε ενα βιντεο εναντιον δεκαδων στελεχων του κομματος. Αυτο ειναι προσβολη της προσωπικοτητας των στελεχων, των μελών, και του ιδιου του κομματος» κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Παράλληλα, οι πρώτες εκτιμήσεις από το «στρατόπεδο» του Παύλου Πολάκη, θέλουν το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη να μην ποντάρει σε μια αναγγελία υποψηφιότητας, την οποία εκ των πραγμάτων την άφησε θολή, αλλά κυρίως επρόκειτο για μια προτροπή για μια πλειοψηφία στο συνέδριο, που θα λειτουργήσει ακυρωτικά για την αποπομπή του, όπως εκτιμούν. 

«Προσχηματική» η αποχώρηση Τζάκρη

Η Θεοδώρα Τζάκρη αποχώρησε, κατά πληροφορίες, μετά τη διαφωνία της με την Παναγιώτα Αράπη - Μπελώνη, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ για την οδηγία που εστάλη στα κομματικά social media, αν και στελέχη των «87» χαρακτηρίζουν την αποχώρηση της κυρίας Τζάκρη «προσχηματική».

Σημειωτέον ότι ο καβγάς ξεκίνησε χθες, όταν στελέχη των «Κασσελίστας» έδειξαν ως υπαίτια για τη διακίνηση του εγγράφου του Οργανωτικού την Ελένη Συμεωνίδου, λέγοντας πως κινήθηκε αυτοβούλως και παρακάμπτοντας το όργανο. Ωστόσο, μια τέτοια ενέργεια δεν θα είχε ολοκληρωθεί, αν δεν υπήρχε ενημέρωση της γραμματέα του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, όπως παρατηρούσαν ορισμένα στελέχη των «87».

Στο πειθαρχικό ο Αντώναρος

Επιπλέον, στη σημερινή συνεδρίαση ο Κώστας Ζαχαριαδης έθεσε το θέμα της παραπομπής του Ευάγγελου Αντώναρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά τις δηλώσεις του για «χουντικές πρακτικές», με αφορμή την οδηγία που εστάλη στις οργανώσεις να μην αξιοποιούν τις επίσημες σελίδες τους για προβολή συγκεκριμένων υποψηφίων. «Δεν είναι αυτές οι διατυπώσεις αποδεκτές για μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

«Πόλεμος» στα social media για το βίντεο Κασσελάκη

Από την «μάχη» δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ανώνυμοι λογαριασμοί (βλ. troll) όπως αυτό της Marka2!! το οποίο έκανε λόγο για βίντεο «ύμνο στον τραμπισμό».

«Η εικονα ενάντια στην έλλειψη περιεχομένου. Η τοξικότητα, η αχαλίνωτη εγωπάθειά, το ψέμα. Ο παθολογικός ναρκισσιστής #Κασσελακης που δεν έχει μάθει να χτίζει συμμαχίες αλλά να επιβάλει την άποψή του,«χτυπησε» μ ένα βίντεο υμνο στον Τραμπισμο. Τόσος είναι»

Κλείσιμο


Σε νέα ανάρτησή του το συγκεκριμένο προφίλ κάνει λόγο για ύβρι λέγοντας πως «καμία φούσκα δεν διαρκεί για πάντα».



Την ίδια ώρα, στελέχη που πρόσκεινται στους «87» κάνουν λόγο για «κάλεσμα για συμμετοχή στο Συνέδριο» έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο της δήλωσης του κ. Κασσελάκη, σχολιάζοντας ότι «τα άλλα όλα είναι εικασίες και ερμηνείες», σε σχέση με το εάν αυτό παραπέμπει σε δήλωση υποψηφιότητας.

«Σε ποιο σημείο του βίντεο ανακοίνωσε υποψηφιοτητα;» διερωτήθηκαν, μεταξύ άλλων, από τα πρώτα λεπτά της προβολής του βίντεο αρκετά στελέχη των «87», ενώ επικράτησαν και δεύτερες αναγνώσεις ως προς τους επιδιωκόμενους στόχους.

Για παράδειγμα, στελέχη δεν παρέβλεπαν το ενδεχόμενο ο κ. Κασσελάκης να αποκλεισθεί από τη διαδικασία ή να επιθυμεί τελικά να μην είναι υποψήφιος με την συγκεκριμένη διαδικασία, στην οποία προβλέπεται η κατάθεση της δήλωσης του Πόθεν Έσχες του, προτιμώντας «σιβυλλικές δηλώσεις», όπως τονίζουν.

Από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη εξηγούσαν πως το βίντεο γυρίστηκε μέσα σε μία μέρα, ενώ εκείνος επέλεξε να το κάνει έτσι, γιατί αυτό ακριβώς τον αντιπροσωπεύει. Η επαφή με τον κόσμο, η συναναστροφή με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, όπως τόνιζαν. Αυτό είναι ένα βίντεο «Στέφανος Κασσελάκης» και επέμενε πως έτσι πρέπει να παρουσιαστεί η υποψηφιότητα του. Είναι διαφορετική, γιατί ο ίδιος είναι διαφορετικός και επίσης εδεν είναι απλά μία ακόμα υποψηφιότητα πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατέληγαν, με την συνέχεια να προβλέπεται στο επικείμενο Συνέδριο.

Το βίντεο Κασσελάκη

Ο κ. Κασσελάκης στο βίντεο επιχείρησε να συστηθεί εκ νέου στο κομματικό κοινό, αλλά και την κοινή γνώμη, λέγοντας πως «είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Γεννηθήκαμε άνθρωποι, όχι αξιώματα» ξεπερνώντας δηλαδή με ένα γρήγορο τρόπο τον σκόπελο της έκπτωσής του από το αξίωμα του Προέδρου, για να ζητήσει στην συνέχεια από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

«Πάμε να φτιάξουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που να μη μας διώχνει, αλλά να μας χωράει όλους» τονίζει ακόμη στο μήνυμά του ο κ. Κασσελάκης και με αιχμές για το παρελθόν της Κουμουνδούρου, «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παρακαλάει να γίνει συνιστώσα της διαπλοκής», είπε.

Δείτε βίντεο:

Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Γεννηθήκαμε άνθρωποι, όχι αξιώματα. Ζητώ συγγνώμη. Από εσάς που απογοητεύσαμε. Από τους νέους που μας έφεραν πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Από τις οικογένειες των παλιών αγωνιστών που μοιράζονταν συντροφικά στα δυο μια μπουκιά ψωμί, όχι μια χούφτα αξιώματα. Από τους 150.000 πολίτες που στήθηκαν στις ουρές πριν από μόλις ένα χρόνο. Είδατε. Τώρα γνωρίζετε. Τίποτα παραπάνω. Κοιτάμε στο αύριο. Πάμε να φτιάξουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που να μη μας διώχνει, αλλά να μας χωράει όλους. Μια νέα ενότητα στη βάση, στην κοινωνία, στην πραγματική ζωή. Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ θα δίνει όλη τη δύναμη στα μέλη και τους φίλους. Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παρακαλάει να γίνει συνιστώσα της διαπλοκής. Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτόνομος και αυτοδύναμος. Σήμερα, η φωνή των πολλών. Αύριο, η κυβέρνηση της προόδου. Τέλος στην υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τέλος στη ζωή με το κομμάτι. Παίρνουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας. Φτιάχνουμε μια πατρίδα που θα παρέχει κοινωνική προστασία, ασφάλεια, καλά αμειβόμενη εργασία, και θα δίνει ισότιμες ευκαιρίες σε όλες και όλους να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Η κυβέρνηση απέρχεται και το γνωρίζετε. Στη θέση της: Ή θα έρθει μια δήθεν κεντροαριστερή κατασκευή στην υπηρεσία της διαπλοκής. Ή θα έρθει ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ, ένα ανανεωμένο, άφθαρτο και αδιάφθορο κόμμα της Σύγχρονης Αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται τώρα ή περνάει στην Ιστορία ως ανάμνηση. Το παλιό έχει γερές ρίζες. Το καινούργιο μπορεί να αργεί, μπορεί να συναντά εμπόδια, μπορεί να πέφτει, αλλά ξανασηκώνεται. Πάντα φτάνει στο τέλος της διαδρομής. Πάντα γεννιέται. Αυτόν τον δρόμο του καινούργιου σάς ζητάω να τον βαδίσουμε μαζί. Η στήριξή σας είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Δεν έχω κομματικό μηχανισμό. Είχα και έχω μόνο εσάς. Γι’ αυτό μην περιμένετε την ώρα των εκλογών για Πρόεδρο. Γεμίστε τώρα τις ΟΜ και τις Νομαρχιακές. Γραφτείτε άμεσα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους. Να ακουστεί η φωνή σας. Να μπορείτε να πείτε ένα ηχηρό: «Είμαι εδώ!» «Είμαι εδώ», για να μην αποκλειστεί καμία υποψηφιότητα. «Είμαι εδώ», για να μην αποκλειστεί κανένας ψηφοφόρος από την κάλπη. Το αύριο περνάει μέσα από τα δικά σας χέρια σήμερα. Προσωπικά, δεν αισθάνομαι προδομένος, αλλά πιο αποφασισμένος από ποτέ, να μη σας προδώσω ποτέ. Είμαι εδώ γιατί είστε εδώ. Και είμαστε εδώ για τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ. Για την πατρίδα μας, για τις ζωές μας, για το μέλλον μας.

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Thursday, October 3, 2024


Στον αντίποδα, «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτόνομος και αυτοδύναμος. Σήμερα, η φωνή των πολλών. Αύριο, η κυβέρνηση της προόδου» όπως επισημαίνει ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αφήνοντας και μια υποσχετική διακυβέρνησης, ενώ σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική συγκυρία, «η κυβέρνηση απέρχεται και το γνωρίζετε. Στη θέση της: Ή θα έρθει μια δήθεν κεντροαριστερή κατασκευή στην υπηρεσία της διαπλοκής» όπως επισημαίνει, «φωτογραφίζοντας» δηλαδή το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε τροχιά εσωκομματικών εκλογών, «ή θα έρθει ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ, ένα ανανεωμένο, άφθαρτο και αδιάφθορο κόμμα της Σύγχρονης Αριστεράς», όπως υπογραμμίζει, περιγράφοντας την πορεία των δύο όμορων κομμάτων ως παράλληλη και μόνο.

Την ίδια ώρα, «ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται τώρα ή περνάει στην Ιστορία ως ανάμνηση» περιέγραψε ακόμη ο κ. Κασσελάκης θέτοντας το πολιτικό του δίλημμα, ενώ «η στήριξή σας είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Δεν έχω κομματικό μηχανισμό. Είχα και έχω μόνο εσάς» εξηγεί, ζητώντας τη βοήθεια των μελών και φίλων του κόμματος.

«Γι’ αυτό μην περιμένετε την ώρα των εκλογών για Πρόεδρο. Γεμίστε τώρα τις ΟΜ και τις Νομαρχιακές. Γραφτείτε άμεσα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, καταλήγοντας πως «προσωπικά, δεν αισθάνομαι προδομένος, αλλά πιο αποφασισμένος από ποτέ, να μη σας προδώσω ποτέ».

Όλα όσα λέει ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο:

«Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Γεννηθήκαμε άνθρωποι, όχι αξιώματα.
Ζητώ συγγνώμη.
Από εσάς που απογοητεύσαμε.
Από τους νέους που μας έφεραν πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές.
Από τις οικογένειες των παλιών αγωνιστών που μοιράζονταν συντροφικά στα δυο μια μπουκιά ψωμί, όχι μια χούφτα αξιώματα.
Από τους 150.000 πολίτες που στήθηκαν στις ουρές πριν από μόλις ένα χρόνο.
Είδατε. Τώρα γνωρίζετε.
Τίποτα παραπάνω.
Κοιτάμε στο αύριο.
Πάμε να φτιάξουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που να μη μας διώχνει, αλλά να μας χωράει όλους.
Μια νέα ενότητα στη βάση, στην κοινωνία, στην πραγματική ζωή.
Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ θα δίνει όλη τη δύναμη στα μέλη και τους φίλους.
Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παρακαλάει να γίνει συνιστώσα της διαπλοκής.
Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτόνομος και αυτοδύναμος.
Σήμερα, η φωνή των πολλών.
Αύριο, η κυβέρνηση της προόδου.
Τέλος στην υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Τέλος στη ζωή με το κομμάτι.
Παίρνουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας.
Φτιάχνουμε μια πατρίδα που θα παρέχει κοινωνική προστασία, ασφάλεια, καλά αμειβόμενη εργασία, και θα δίνει ισότιμες ευκαιρίες σε όλες και όλους να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.
Η κυβέρνηση απέρχεται και το γνωρίζετε.
Στη θέση της:
Ή θα έρθει μια δήθεν κεντροαριστερή κατασκευή στην υπηρεσία της διαπλοκής.
Ή θα έρθει ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ, ένα ανανεωμένο, άφθαρτο και αδιάφθορο κόμμα της Σύγχρονης Αριστεράς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναγεννιέται τώρα ή περνάει στην Ιστορία ως ανάμνηση.
Το παλιό έχει γερές ρίζες.
Το καινούργιο μπορεί να αργεί, μπορεί να συναντά εμπόδια, μπορεί να πέφτει, αλλά ξανασηκώνεται. Πάντα φτάνει στο τέλος της διαδρομής. Πάντα γεννιέται.
Αυτόν τον δρόμο του καινούργιου σάς ζητάω να τον βαδίσουμε μαζί.
Η στήριξή σας είναι απαραίτητη όσο ποτέ.
Δεν έχω κομματικό μηχανισμό.
Είχα και έχω μόνο εσάς.
Γι’ αυτό μην περιμένετε την ώρα των εκλογών για Πρόεδρο.
Γεμίστε τώρα τις ΟΜ και τις Νομαρχιακές.
Γραφτείτε άμεσα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να μπορείτε να ψηφίσετε για συνέδρους.
Να ακουστεί η φωνή σας.
Να μπορείτε να πείτε ένα ηχηρό: «Είμαι εδώ!»
«Είμαι εδώ», για να μην αποκλειστεί καμία υποψηφιότητα.
«Είμαι εδώ», για να μην αποκλειστεί κανένας ψηφοφόρος από την κάλπη.
Το αύριο περνάει μέσα από τα δικά σας χέρια σήμερα.
Προσωπικά, δεν αισθάνομαι προδομένος, αλλά πιο αποφασισμένος από ποτέ, να μη σας προδώσω ποτέ.
Είμαι εδώ γιατί είστε εδώ.
Και είμαστε εδώ για τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ.
Για την πατρίδα μας, για τις ζωές μας, για το μέλλον μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Νεαρή μητέρα θυμάται τον εφιάλτη που έζησε από τον πρώην σύντροφό της πριν από ένα χρόνο


Κασσελάκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε βίντεο

Τέμπη: 26 οικογένειες των θυμάτων δηλώνουν αντίθετες με το εισιτήριο στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης