ΣΥΡΙΖΑ: Είδε το βίντεο Κασσελάκη η Πολιτική Γραμματεία, περιμένει την υποψηφιότητά του

ΣΥΡΙΖΑ: Είδε το βίντεο Κασσελάκη η Πολιτική Γραμματεία, περιμένει την υποψηφιότητά του

Η Πολιτική Γραμματεία είδε ένα βίντεο και όχι υποψηφιότητα, γιατί δεν ήρθε υποψηφιότητα, σημείωναν κομματικές πηγές - Περιμένουν τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες Κασσελάκη

syriza-kasselakis
Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου οποία υποψηφιότητα έχει κατατεθεί, θα προωθηθεί προς επικύρωση και στο Συνέδριο, αποφάσισε στην εισήγηση της η Πολιτική Γραμματεια του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο το βίντεο της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Πολιτική Γραμματεία είδε ένα βίντεο και όχι υποψηφιότητα, γιατί δεν ήρθε υποψηφιότητα, σημείωναν κομματικές πηγές, εννοώντας ότι θα πρέπει να κατατεθεί κάθε υποψηφιότητα με βάση τα προβλεπόμενα, δηλαδή 30 υπογραφές και δήλωση Πόθεν Έσχες.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε συζήτηση για τον προσυνεδριακό διάλογο που ξεκινά τη Δευτέρα, με το μέτρο για την εκλογή Συνέδρων να διαμορφώνεται στο 1/40.

Χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σάββατο, θα υπάρξει αναφορά και σε «συμπεριφορές» ανέφεραν οι ίδιες πηγές, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ των Κώστα Ζαχαριαδη και Βαγγέλη Αντώναρου. Κατά πληροφορίες, το θέμα συζητήθηκε στην σημερινή Πολιτική Γραμματεια, ενώ θα απασχολήσει και την Κεντρική Επιτροπή.

Κλείσιμο
Παράλληλα, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, αλλά και το θέμα της εγκυκλίου για τα κοινωνικά δίκτυα, με το καθοδηγητικό όργανο να χαρακτηρίζει απαραίτητη την επικοινωνία με τις τοπικές οργανώσεις κατά την προεκλογική περίοδο.

Από πλευράς της, η Ολυμπία Τελιγιορίδου έθεσε την παραίτηση της από το τριμελές οργανωτικό γραφειο στη διάθεση του καθοδηγητικού οργάνου αναφορικά με τα όσα συνέβησαν χθες στην ΚΟΕΣ, λόγω της έντασης που επικράτησε για την εγκύκλιο για τα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Ο Νασράλα είχε υπογράψει εκεχειρία πριν τη δολοφονία του - Ο Λίβανος αντιλήφθηκε αργά τις προθέσεις του Ισραήλ

Χαλκιδική: Νεαρή μητέρα θυμάται τον εφιάλτη που έζησε από τον πρώην σύντροφό της πριν από ένα χρόνο

Έβρος: Πρόγραμμα ενίσχυσης με έως 10.000 ευρώ για 1.000 ωφελούμενους που θα εγκατασταθούν σε 3 ακριτικούς δήμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης