Γιώργος Ψυχογιός κατά Κασσελάκη: Ήρθε στην Κορινθία χωρίς ενημέρωσή μου, το αφήνω στην κρίση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Ψυχογιός κατά Κασσελάκη: Ήρθε στην Κορινθία χωρίς ενημέρωσή μου, το αφήνω στην κρίση του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ενημέρωσε ούτε τον ίδιο, ούτε τους τομεάρχες του κόμματος, ούτε τα όργανα του κόμματος στον νομό

psyxogios
Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής Κορινθίας του κόμματος Γιώργος Ψυχογιός, ασκώντας κριτική για την επίσκεψη του έκπτωτου προέδρου στο Ξυλόκαστρο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ψυχογιός ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο Ξυλόκαστρο ενώ ο ίδιος έκανε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, δεν ενημερώθηκε από τον κ. Κασσελάκη, δεν ειδοποιήθηκε με τον θεσμικό του ρόλο, όπως καμία ενημέρωση δεν είχαν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανα του κόμματος στον νομό.

«Κι επειδή το κόμμα μας - που έχω υπηρετήσει για 25 χρόνια, πολύ πριν και χωρίς καμία επιδίωξη για αξιώματα (!) - βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, δεν θα πω τίποτα παραπάνω για να το προστατέψω.

Κλείσιμο
Αφήνω αυτή την πρακτική του Στ. Κασσελάκη στην κρίση του κόσμου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας και της κορινθιακής κοινωνίας, που με γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια...», κατέληξε.

Να είσαι από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και τους κατοίκους, να έχεις...

Posted by Giorgos Psychogios on Friday, October 4, 2024


Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Ψυχογιού

Να είσαι από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και τους κατοίκους, να έχεις κάνει απανωτές παρεμβάσεις μέσα κι έξω από τη Βουλή και να έχεις αναδείξει σε τοπικά και κεντρικά ΜΜΕ την καταστροφή στη Δυτική Κορινθία, τις ευθύνες και την απαίτηση αποκατάστασης, να είσαι στη Βουλή για Επίκαιρη Ερώτηση για το πολύ σημαντικό ζήτημα του Προαστιακού Λουτρακίου και να μαθαίνεις ότι ο Στ. Κασσελάκης είναι στην περιοχή του Ξυλοκάστρου.

Χωρίς καμία ενημέρωσή μου - έστω τυπική για να έχει εικόνα για την κατάσταση - καμία ειδοποίηση με τον θεσμικό μου ρόλο, καμία ενημέρωση στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των οργάνων του κόμματος στο Νομό.

Για χρόνια έχω προασπίσει και λειτουργήσει με κορυφαίο γνώμονα την συλλογικότητα και τη ενότητα, που είναι βασικές αρχές και αξίες του χώρου μας.

Κι επειδή το κόμμα μας - που έχω υπηρετήσει για 25 χρόνια, πολύ πριν και χωρίς καμία επιδίωξη για αξιώματα (!) - βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, δεν θα πω τίποτα παραπάνω για να το προστατέψω.

Αφήνω αυτή την πρακτική του Στ. Κασσελάκη στην κρίση του κόσμου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας και της κορινθιακής κοινωνίας, που με γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια...



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου σε ηλικία 44 ετών

Η σοκαριστική ιστορία των αδερφών Μενέντεζ και οι πέντε δολοφονίες γονέων που σόκαραν την Ελλάδα

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης