Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,85% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,43%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,15%

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης με 29,85% - Δεύτερος ο Δούκας με 21,43%, τρίτος ο Γερουλάνος με 21,15%

Πώς διαμορφώνεται η σειρά κατάταξης των υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ με καταμετρημένες τις ψήφους 297.541 πολιτών - Απομένει να ενσωματωθούν 12 τμήματα

EKLOGES_GENIKH
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Με καταμετρημένο το 98,49% των ψηφισάντων ο κ.Ανδρουλάκης λαμβάνει 29,85% και ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 21,43%. Τρίτος ο Παύλος Γερουλάνος με 21,15% και η Αννα Διαμαντοπούλου με 19,51%. Ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης με 5,74% και η  Νάντια Γιαννακοπούλου με 2.31%. Η διαφορά ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο είναι 804 ψήφοι και μένουν να ενσωματωθούν περίπου 4.000 ψήφοι. 

Τα αποτελέσματα αυτά αφορούν στο 98,71% των ψηφισάντων.

Ειδικότερα, οι υποφήψιοι έλαβαν:

Νίκος Ανδρουλάκης: 88.258

Κλείσιμο
Χάρης Δούκας: 63.345

Παύλος Γερουλάνος: 62.541

Αννα Διαμαντοπούλου: 57.689

Μιχάλης Κατρίνης: 16.968

Νάντια Γιαννακοπούλου: 6.834

Πάντως, στα εκλογικά τμήματα της Αττικής που έχουν καταμετρηθεί η ψήφοι η εικόνα είναι διαφορετική, αφού προηγούνται ο Παύλος Γερουλάνος και η Αννα Διαμαντοπούλου με τον κ.Ανδρουλάκη να ακολουθεί στην τρίτη θέση και τον Χάρη Δούκα στην τέταρτη. 

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο ενωμένο και ακόμα πιο ισχυρό

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, χειροκροτούμενος από ψηφοφόρους του που φώναζαν συνθήματα, όπως το ΠΑΣΟΚΙ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4p0sp0aqpy1)

«Είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας τίμησαν, και όσους με τίμησαν με τη σημερινή νίκη, επτά μέρες έμειναν και είμαι σίγουρος για την τελική νίκη. Είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο και ακόμα πιο ισχυρό», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο κ.Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Διαμαντοπούλου: Την επόμενη μέρα θα είμαστε πιο ενωμένοι

Πιστεύω βαθιά ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι και θα εργαστούμε όλοι μαζί για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ δήλωσε  η Άννα Διαμαντοπούλου σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εσωτερικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4p0yoyrecyp)


Όπως είπε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, η οποία ήταν η πρώτη που έκανε δηλώσεις για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, «η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια δημιουργική πορεία για το ΠΑΣΟΚ». Παράλληλα εξέφρασε τις θερμές τις ευχαριστίες σε όλους όσοι πίστεψαν στην υποψηφιότητά της και όλους όσοι, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, αυτοοργανώθηκαν για να τη στηρίξουν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική έρευνα: Από τον Ανδρέα, μέχρι σήμερα - Οι 8 μάχες για τη διαδοχή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε σταθμό λεωφορείων στο Ισραήλ - Δείτε βίντεο

Βίκτορ Όρμπαν: «Θα στείλουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης