Φάμελλος: Η ρετσινιά για την διαπλοκή επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια Κασσελάκη, ή να την αιτιολογήσει ή να την αποσύρει

Φάμελλος: Η ρετσινιά για την διαπλοκή επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια Κασσελάκη, ή να την αιτιολογήσει ή να την αποσύρει

Ο κ. Φάμελλος υπενθύμισε ότι «στην Κεντρική Επιτροπή του Ιουλίου συμφωνήσαμε ότι η πρόθεσή μας είναι για ένα συμμαχικό προοδευτικό σχήμα και την πρόσκληση την απευθύνουμε και στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλα σχήματα»

famelos-sokratis
Ως «ρετσινιά» χαρακτήρισε τις αναφορές Κασσελάκη περί διαπλοκής στον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως είπε στο Action 24 το πρωί της Δευτέρας «η λέξη διαπλοκή είναι πολύ βαριά, θίγει όλη την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και εγώ στην Κεντρική Επιτροπή ζήτησα από όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να απαντήσουν αν υπήρξε συζήτηση για εξυπηρέτηση της διαπλοκής. Δεν θα επιτρέψω αυτή η ρετσινιά να μείνει πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει αυτή η κατηγορία ή να αιτιολογηθεί και να πάει στα όργανα ή να αποσυρθεί όπως αποσύρθηκε η λανθασμένη συζήτηση για τα μαύρα ταμεία» κάνοντας λόγο για «μια πρώην ηγεσία που κάνει σοβαρά λάθη για τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνοντας την ανεπάρκεια του πρώην προέδορυ».

Ο κ. Φάμελλος υπενθύμισε ότι «στην Κεντρική Επιτροπή του Ιουλίου συμφωνήσαμε ότι η πρόθεσή μας είναι για ένα συμμαχικό προοδευτικό σχήμα και την πρόσκληση την απευθύνουμε και στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλα σχήματα. Άρα αυτό που εμφάνισε ως διαπλοκή είναι κάτι που είχε στηρίξει ο πρώην πρόεδρος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4pddeizxoft)
Κλείσιμο


Ο Σωκράτης Φάμελλος τοποθετήθηκε και για τη συζήτηση περί διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας «εγώ διαφωνώ με τις πολιτικές επιλογές του κ. Κασσελάκη και θεωρώ ότι είναι επιζήμιες για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι πιο βαρία κουβέντα από την παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας».

«Οι επιλογές που έγιναν πριν και κοντά στις ευρωεκλογές ήταν πολλαπλά επιζήμιες για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο μόνος ωφελημένος ήταν ο Μητσοτάκης που δεν είχε αντιπολίτευση» κατέληξε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4pdaq9cx22h)

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε, οι υποψήφιοι έχασαν

Το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο επιβεβαίωσε το φαινόμενο Άννα Βίσση

Πρόστιμο στο Nammos 3,1 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή - Τι ανακάλυψαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης