Θετικός στο ντιμπέιτ ο Ανδρουλάκης - Αν επανεκλεγώ θα αξιοποιηθούν όλοι οι συνυποψήφιοι

Θετικός στο ντιμπέιτ ο Ανδρουλάκης - Αν επανεκλεγώ θα αξιοποιηθούν όλοι οι συνυποψήφιοι

«Θα έχουν όλοι ρόλους» - «Δεν υπάρχει κανένα παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί» σημείωσε σε συνέντευξή του

6333148
Αισιόδοξος ότι η ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστεί σταθερά και αποφασισμένος να προχωρήσει στις “αναγκαίες αλλαγές και διορθώσεις” μετά τον β’ γύρο για να ανταποκριθεί το ΠΑΣΟΚ στις προσδοκίες των πολιτών εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι εφόσον επανεκλεγεί θα αξιοποιηθούν όλοι οι συνυποψήφιοί του αναλαμβάνοντας κρίσιμους ρόλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4pobv4fnfsx)

Μιλώντας πριν από λίγο στο Mega ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ άνοιξε τα χαρτιά του και εν όψει του δεύτερου γύρου, δήλωσε θετικός στην διεξαγωγή του debate απαντώντας στην πρόταση του Χάρη Δούκα και παρέπεμψε στην αρμόδια Επιτροπή του κόμματος για την οργάνωση της τηλεμαχίας. Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις διορθωτικές αλλαγές στις οποίες σκοπεύει να προχωρήσει επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί ένας καλύτερος επικοινωνιακός βηματισμός για να ακουστεί περισσότερο η φωνή όλων των στελεχών. Απάντησε δε στις προεκλογικές κατηγορίες περί αραιών συνεδριάσεων των οργάνων θυμίζοντας ότι στη θητεία του εκείνος και το κόμμα έδωσαν πέντε εκλογικούς αγώνες.

Κλείσιμο
Επιμένοντας στην ανάγκη αξιοποίησης των πέντε υποψηφίων αρχηγών επανέλαβε ότι θα έχουν όλοι ρόλους αλλά εξήγησε ότι αν ανοίξει τώρα περαιτέρω την κουβέντα θα παρεξηγηθεί. “Δεν υπάρχει κανένα παζάρι- η ανάγκη είναι να είμαστε αύριο όλοι μαζί”, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την προσέλευση 300 χιλιάδων και πλέον μελών και φίλων στις κάλπες του πρώτου γύρου.

Στο ερώτημα για το ποια στάση θα κρατούσε αν ήταν στη θέση πχ του κ. Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με το β γύρο υποστήριξε: “Δεν χρειάζεται κανείς να υποδείξει στους ψηφοφόρους ποιον να στηρίξουν Δεν χρειάζονται μαθήματα”.


Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόγραμμα 19.181 προσλήψεων στο Δημόσιο από το 2025 - Σε Εκπαίδευση, Σώματα Ασφαλείας και ΕΣΥ

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετέτρεψε μια Porsche Cayenne Turbo GT... σε μίνι βαν για χάρη της γυναίκας του

Πατέρας Ιωνά Καρούση: Είμαι σίγουρος ότι εκεί που είναι έχει συγχωρήσει και τους δολοφόνους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης