ΠΑΣΟΚ: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Γερουλάνου με τον Ανδρουλάκη στη Βουλή - Μίλησε και με τον Δούκα

ΠΑΣΟΚ: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Γερουλάνου με τον Ανδρουλάκη στη Βουλή - Μίλησε και με τον Δούκα

Μια ώρα κράτησε η συνάντηση τους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή - Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του κ. Γερουλάνου

geroulanos-androulakis
Απόψεις για την «επόμενη μέρα» με στόχο την σταθερά ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ αντάλλαξαν Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Γερουλάνος στο γραφείο του προέδρου του κόμματος στη Βουλή.

Λίγο αργότερα ο Παύλος Γερουλάνος συνάντησε τον Χάρη Δούκα στην αίθουσα συσκέψεων στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για να συζητήσουν για τις στοχεύσεις του κόμματος μετά από τις εσωκομματικές κάλπες του δεύτερου γύρου την προσεχή Κυριακή. Η συνάντησή τους διήρκησε περίπου 45 λεπτά και τελείωσε μερικά λεπτά πριν τις 14:00.

Συνεργάτες εν τω μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη εκφράζουν τη συμφωνία τους με την επισήμανση του κ. Γερουλάνου το βράδυ του πρώτου γύρου, με την οποία φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ενόψει της εκλογής ηγεσίας να επιχειρήσει να «κατευθύνει» τους υποστηρικτές του προς τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα. «Δεν υπάρχουν, δεν γίνονται παζάρια» επαναλαμβάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνυποψηφίους του που έκανε για να τους ευχαριστήσει και για να τους συγχαρεί για τον πολιτικό πολιτισμό που καταγράφηκε από τον προεκλογικό αγώνα όλων.

Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη υπογραμμίζουν ενόψει της τελικής μάχης ότι «κάθε υποψηφιότητα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και ο πολίτης προσέρχεται και κάνει την επιλογή του στην κάλπη». Η υποψηφιότητα Ανδρουλάκη – επισημαίνουν ακόμη - προσβλέπει στην πολιτική αυτονομία και την σταθερή ανοδική πορεία του κόμματος έτσι ώστε να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να κοιτάξει στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία και να την κινήσει στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Κλείσιμο
Για τη δε μονομαχία της Κυριακής σημειώνουν ότι «η κάλπη μετά από το δεύτερο γύρο άδειασε για να ξαναγεμίσει κι ότι ο Ανδρουλάκης θα απευθυνθεί εκ νέου στα μέλη και τους φίλους παρουσιάζοντας το σχέδιό του».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΣΥΝ κατά Κασσελάκη: Θολό το πόθεν έσχες του - Οι γκρίζες ζώνες και οι διαφορές με το excel της Θεσσαλονίκης

Δύο αδέρφια σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Αθήνα, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε - Δείτε βίντεο του φονικού καβγά

Τα δάκρυα της Τούνη επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης