Παναγιώτης Παρασκευαΐδης: Καταγγέλλει bullying από όργανα του ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωση για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη εφόσον συντρέχουν εθνικοί λόγοι

Παναγιώτης Παρασκευαΐδης: Καταγγέλλει bullying από όργανα του ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωση για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη εφόσον συντρέχουν εθνικοί λόγοι

«Το τι “μαύρο” έφαγα δεν μπορείτε να φανταστείτε»

paraskeyaidis
Θύμα πολιτικού bullying από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ έπεσε ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Παρασκευαΐδης όπως κατήγγειλε ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» αποκάλυψε τι ακολούθησε μετά από παλαιότερη συνέντευξη του όπου υποστήριξε ότι «καλώς παρακολουθούταν ο κ. Ανδρουλάκης» εφόσον συνέτρεχαν εθνικοί λόγοι.

«Το τι “μαύρο” έφαγα δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το πώς με αντιμετώπισαν δεν μπορώ να σας πω. Θα μπορούσαν να με ρωτήσουν τι εννοούσα. Εννοούσα ότι πάνω από όλα είναι το έθνος και το κράτος που πρέπει να προστατεύουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης στην Πρωινή Επισκόπηση
Κλείσιμο


«Στο κέντρο (σ.σ. στα ηγετικά όργανα του ΠΑΣΟΚ) πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία οι υποψήφιοι του κέντρου με τον αρχηγό και όλο το δυναμικό. Εγώ όταν έβγαινα και μιλούσα με έπαιρναν και μου έλεγαν μη μιλάς. Μου έλεγαν να μην μιλάω για τα εθνικά προβλήματα, για τις δυνατότητες ανάπτυξης για τα τοπικά προβλήματα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν είναι σωστή αυτή η τακτική που εφαρμόζουν» ανέφερε σε άλλο σημείο ενώ στην ερώτηση «ποιοι» τον έπαιρναν τηλέφωνο απάντησε: «τα όργανα του κόμματος. Μου έλεγαν: “κοιτά μην βγαίνεις και μιλάς κ. Παρασκευαϊδη”. Να μην βγαίνω για παράδειγμα για εθνικούς λόγους να μην λέω “καλώς παρακολουθούνται υπουργοί αν συντρέχουν εθνικοί λόγοι”».

Ειδήσεις σήμερα:

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στην μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Τα δάκρυα της Τούνη επειδή δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε πτήση για Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης