Στέφανος Κασσελάκης: Υπέγραψε «ατομικά και ως πρόεδρος» το εξώδικο προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του πόθεν έσχες του

Σύμφωνα με το εξώδικο, ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει την «επιλεκτική και παράνομη» δημοσιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων

Παρά την πρόταση μομφής που επέφερε την καθαίρεσή του, ο Στέφανος Κασσελάκης εξακολουεί να υπογράφει ως «Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», κάτι που γίνεται σαφές στο εξώδικο που απέστειλε προς την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αντιδρώντας στη διαρροή της δήλωσης πόθεν έσχες του.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ερωτήματα, καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να επιχειρεί να ανατρέψει την απόφαση καθαίρεσής του στο επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προσέλθει στις εκλογές ως εν ενεργεία πρόεδρος.

Σύμφωνα με το εξώδικο, ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει την «επιλεκτική και παράνομη» δημοσιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία αντίστοιχη διαρροή για άλλους συνυποψήφιους πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δηλώσεών τους. Παράλληλα, καλεί τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν άμεσα σε διερεύνηση του περιστατικού και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του κόμματος.

Δείτε ολόκληρο το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη:






Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr