Τρύφων Αλεξιάδης: Εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά για τον φάκελο Κασσελάκη, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ λένε πως «δεν έχει ανοίξει ακόμη»

Τι έλεγε στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν στο εξώδικο Κασσελάκη λέγοντας πως ο φάκελος δεν έχει ανοίξει ακόμη

Διαψεύδονται εκ των πραγμάτων όσα υποστηρίζει η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ότι δεν έχει ανοιχτεί ο φάκελος με το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, αφού σε βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Τρύφων Αλεξιάδης εμφανίζεται να περιγράφει το περιεχόμενο του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά για το περιεχόμενο του εν λόγω φακέλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Κασσελάκης δεν αναφέρει ρητά πως καταθέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντιθέτως έχει 87 ονόματα.

Σχολίασε δε, ειρωνικά πως αυτοί οι 87 δεν γνωρίζουν εάν πρόκειται για «υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκδρομή στη Σαλαμίνα ή την Αρτέμιδα», λέγοντας δε πως δεν υπάρχουν και υπογραφές.

Δείτε το βίντεο:



Το απόσπασμα αυτό, φαίνεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ η οποία διατείνεται πως ο φάκελος του κ. Κασσελάκη με την υποψηφιότητά του και το πόθεν έσχες του «δεν έχει ανοίξει ακόμη».

Οι ιχυρισμοί αυτοί ήρθαν σε συνέχεια του εξωδίκου που απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής αναφορικά με τη διαρροή στοιχείων του πόθεν έσχες του, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Αλεξιάδη, ο ίδιος ήταν μέλος του προεδρείου στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή και παρέλαβε μαζί με την Πρόεδρο, Μαρία Κουβέλη τον φάκελο Κασσελάκη από τη Θεοδωρα Τζάκρη. Άνοιξαν το φάκελο με την κυρία Κουβέλη προκειμένου να ενημερώσουν ότι παρέλαβαν 15 σελίδες αντίγραφο του Πόθεν Έσχες που ο κύριος Κασσελάκης κατέθεσε, 87 ονόματα χωρίς υπογραφές και ότι δεν υπάρχει αίτηση υποψηφιότητας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr