ΠΑΣΟΚ: Ναι μεν, αλλά... για το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη με Δούκα - Συμφώνησαν για το πώς, αλλά όχι για το αν και πότε

Τετάρτη δεν μπορεί ο Δούκας, Παρασκευή δεν μπορεί ο Ανδρουλάκης, την Πέμπτη παίζει η Εθνική

Σε συμφωνία για το format και τις θεματικές ενότητες του debate κατέληξαν οι εκπρόσωποι του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα που συζήτησαν για το θέμα σήμερα το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Και οι δυο πλευρές υιοθέτησαν επί της ουσίας τη «λογική» οργάνωσης του debate των έξι υποψήφιων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ πριν από τον πρώτο γύρο και για τη μονομαχία Ανδρουλάκη-Δούκα. Δεν κατέληξαν ωστόσο σε συμφωνία για το «πότε» και οι «διαθέσιμες» ημέρες είναι πλέον συγκεκριμένες. Η Στεφανία Μουρελάτου και ο Βαγγέλης Τσόγκας, δηλαδή οι εκπρόσωποι του κ. Ανδρουλάκη πρότειναν debate για την Πέμπτη ή την Παρασκευή με τη δέσμευση ότι θα καταβάλουν προσπάθεια να αλλάξουν τον προγραμματισμό για την εκδήλωση του νυν αρχηγού (και υποψήφιου) εφόσον επιλεγεί η Παρασκευή. Η Τετάρτη στη πραγματικότητα «διαγράφηκε» ως πιθανή ημέρα καθώς ο Χάρης Δούκας έχει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Νίκος Ανδρουλάκης προγραμμάτισε πριν από λίγο συγκέντρωση στον Πύργο Ηλείας.

Οι εκπρόσωποι του Χάρη Δούκα, Ανδριάννα Μαγγανιά και Παναγιώτης Βλάχος τονίζουν επίσης ότι: «Στη σημερινή συνάντηση με το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη συμφωνήθηκε το format του ντιμπέιτ, με 7 θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ μεταξύ των 6 υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά μας ζητήσαμε να προστεθεί μία ενότητα για το αυξημένο κόστος ζωής, θέμα που είναι πρωταρχικής σημασίας για τους πολίτες και να αναδειχθεί η συζήτηση για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα. Όσον αφορά την ημερομηνία της διεξαγωγής του ντιμπέιτ ξεκαθαρίσαμε ότι η πλευρά μας είναι διαθέσιμη και τις 3 ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και περιμένουμε την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη».

Η πλευρά Δούκα εξέφρασε τον προβληματισμό της για την Πέμπτη όσον αφορά στην τηλεθέαση καθώς παίζει η Εθνική Ελλάδας με την Εθνική Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ για το Nations League.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr