Ζαχαριάδης κατά Κασσελάκη: «Να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, μας έκανε ρεζίλι»

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε τόσο τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα, όσο και άλλων υποστηρικτών της πλευράς Κασσελάκη

Δρίμυ κατηγορώ κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης σε συνέντευξή του στο Action24. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε να απομακρυνθεί από το κόμμα το άτομο που εμπλέκεται με μηνύσεις και καταγγελίες, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «βομβιστής με τις βόμβες».



«Να φύγει ο "βομβιστής με τις βόμβες" Στέφανος Κασσελάκης, το κόμμα δεν θα γίνει δικό του, να το ξεχάσει» είπε μεταξύ άλλων σε ιδιαίτερα οξείς τόνους ο Ζαχαριάδης. Το κόμμα δεν είναι δικό του, δεν μπορεί να γίνει δικό του, να το ξεχάσει» τόνισε χαρακτηριστικά.



«Μας εξευτέλισε. Έβαλε εμένα προεκλογικά να μασάω τα λόγια τα το "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Ερχόμουν και έκανε γαργάρα το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, και έλεγα αηδίες, και δεν μίλαγε. Αυτή είναι η παράδοση της αριστεράς; Ότι είναι ιερή συμμαχία το ΝΑΤΟ;» είπε.



Επίσης, διερωτήθηκε: Ξέρετε κανέναν άλλο να μηνύει το κόμμα του, να στέλνει εξώδικα;

Συνεχίζοντας τα πυρά, είπε πως πήρε ένα κόμμα από το 18% και το έφτασε στο 6%.

Δεν άφησε στο απυρόβλητο και τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Πέτρο Παππά για τις θέσεις του για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Σε οξείς τόνους προανήγγειλε τόσο τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα, όσο και άλλων υποστηρικτών της πλευράς Κασσελάκη. «Αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά θα τους διαγράψουμε» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Αυτός ο άνθρωπος ήρθε από τη ΝΔ στην αριστερά για να πει σε ανθρώπους 40 χρονών που έχουν αφιερώσει στο κόμμα τους ότι κάθονται στο κόμμα για να παίρνουν ένα μισθό. θα μείνει ο Αντώναρος στον ΣΥΡΙΖΑ για να μας λέει τεμπέληδες, αργόμισθους. Αυτά δεν τα έχουν γράψει για εμάς ούτε η "ομάδα αλήθειας" και ήρθε να μας κάνει τον χωροφύλακα;».





Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Γεροβασίλη: Έθεσε θέμα διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το εξώδικό του, ζητά σύγκληση της ΚΕ

Γιάννης Πλούταρχος: Μηνύει εμμονική θαυμάστρια - Είχε επηρεαστεί από το ερωτικό του ρεπερτόριο, απαντά η δικηγόρος της

Τι κερδίζουν οι ιδιοκτήτες με τις νέες ρυθμίσεις για τα ακίνητα - «Απεγκλωβίζονται χιλιάδες μεταβιβάσεις», λέει ο Κυρανάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr