Γεωργιάδης: Σε αυτούς που τσακώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε εναποθέσει την τύχη μας, πρέπει κάθε μέρα να ανάβουμε κεράκι και να λέμε «Θεέ μου ευχαριστούμε»

Γεωργιάδης: Σε αυτούς που τσακώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε εναποθέσει την τύχη μας, πρέπει κάθε μέρα να ανάβουμε κεράκι και να λέμε «Θεέ μου ευχαριστούμε»

Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε, σημείωσε ο υπουργός Υγείας

adonis-skai
Αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν κάθε σενάριο ταινίας, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επί της ουσίας δεν θέλουν να κατέβει ο Κασσελάκης. Φοβούνται ότι αν κατέβει μπορεί να κερδίσει» πρόσθεσε ενώ ειδικά για τον χαμό με τη διαρροή του πόθεν έσχες Κασσελάκη σημείωσε ότι «τυπικά μπορεί να έχει και δίκιο γιατί είναι βαριά προσωπικά δεδομένα».

«Το μόνο που μένει είναι σε ποιους είχαμε εναποθέσει τις τύχες της Ελλάδας το 2015. Είναι θαύμα εδώ που είναι η Ελλάδα σήμερα. Όλοι αυτοί που τσακώνονται σήμερα ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σε αυτούς είχαμε εναποθέσει την τύχη για να είμαστε μέλος της Ευρώπης» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Όπως σχολίασε, μάλιστα, δηκτικά, «κάθε μέρα πρέπει να ανάβουμε ένα κεράκι και να λέμε "Θεέ μου ευχαριστούμε που είμαστε εδώ". Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε. Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r1upv3qn5d)


Ειδήσεις σήμερα:

Πανικός στη Φλόριντα για τον Μίλτον: Περιμένουν πάνω από 5 μέτρα ύψος νερού - Δραματικές εικόνες από την εκκένωση

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον Δημήτρη Δανίκα για τη βία ανηλίκων: «Οι γονείς χρειάζονται ψυχολόγο, όχι τα παιδιά»

Η ακτινογραφία του πόθεν έσχες Κασσελάκη: Το χαρτοφυλάκιο των $4 εκατ., τα ακίνητα και τα δάνεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης