Ντιμπέιτ τέλος στο ΠΑΣΟΚ - Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες, λέει η πλευρά Ανδρουλάκη

Ντιμπέιτ τέλος στο ΠΑΣΟΚ - Δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες, λέει η πλευρά Ανδρουλάκη

Αρνούνται και τις προτάσεις Δούκα για πραγματοποίηση της τηλεμαχίας το Σάββατο ή ανήμερα των εκλογών - Τις χαρακτηρίζουν «προσχηματικές»

Androulakis
Τέλος το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη - Δούκα βάζει το επιτελείο Ανδρουλάκη, καθώς δεν έγινε δυνατό - όπως αναφέρουν τα στελέχη του - να αλλάξει η ημερομηνία της συγκέντρωσης που έχει προγραμματίσει για το βράδυ της Παρασκευής, ώστε να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία. 

Όπως αναφέρουν στελέχη της πλευράς Ανδρουλάκη, «δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης