Ο βουλευτής της Νίκης με τους… καλικάντζαρους επιμένει στα fake news για «προληπτική επιστράτευση»

Παρότι ο αρχικός δημιουργός της είδησης την έχει διαψεύσει, ο Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών – Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή

Επιμένει στα fake news περί «προληπτικής επιστράτευσης» λόγω του πολέμου στο Ισραήλ με το Ιράν ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος παρά το γεγονός ότι η «είδηση» διαψεύστηκε ακόμα και από τον αρχικό δημιουργό της.

Υπενθυμίζεται πως η διασπορά της δήθεν είδησης έγινε αρχικά από τον πρέσβη επί τιμή Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, ο οποίος εμφάνισε «επίσημο έγγραφο» που υπογράφεται από τον «υποστράτηγο Πιτσιλή» και ζητά επιστράτευση.

Το περιεχόμενο του εγγράφου, η μειωμένη αξιοπιστία της εντολής και το γεγονός ότι τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν υπηρετεί υποστράτηγος με το όνομα Πιτσιλής δεν εμπόδισε τον βουλευτή της Νίκης να το υιοθετήσει και να καταθέσει γραπτή ερώτηση στη Βουλή καλώντας σε εξηγήσεις τις ηγεσίες των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.

Ο κ. Παπαδόπουλος άλλωστε και στο παρελθόν έχει προκαλέσει αίσθηση καθώς μεταξύ άλλων καλούσε τους πιστούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς κυκλοφορούν… καλικάντζαροι.

Σαν να μην έφτανε το πρώτο «χτύπημα» αναφορικά με το θέμα της επιστράτευσης, ο βουλευτής της Νίκης προχώρησε και σε δεύτερο.

Αρνούμενος να δεχθεί ότι η είδηση διαψεύδεται ακόμα και από τον κ. Χρυσανθόπουλο ο οποίος παραδέχθηκε ότι «αυτό το οποίο είπα φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα –ίσως ήταν ένα λάθος δικό μου- αλλά ανεξάρτητα από αυτό θα έπρεπε να έχει υπάρξει μια μικρή επιστράτευση έστω σαν δοκιμή», κατέθεσε στην Βουλή δεύτερη παρόμοια ερώτηση.

«Τι συμβαίνει; Που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα» αναρωτιέται μεταξύ άλλων.

Δείτε το νέο κείμενο του κ. Παπαδόπουλου:







Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Γερμανία με ομοφοβικό ξέσπασμα παίκτη της Βόλφσμπουργκ: «Δεν υπογράφω αυτή τη γκέι μα...ία»

Νόμπελ Χημείας στον Ντέμη Χασάμπη: Το παιδί θαύμα στο σκάκι που κατέκτησε AI και Google και τον θαυμάζει ο Έλον Μασκ


Τέλος εποχής για το εμβληματικό καζίνο Tropicana στο Λας Βέγκας - Κατεδαφίστηκε σε 22" μετά από 67χρόνια ιστορίας - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr