Προειδοποιήσεις Πολάκη στην Κουμουνδούρου: Μην τολμήσετε και υπονομεύσετε τη συνάντηση των υποψηφίων

Προειδοποιήσεις Πολάκη στην Κουμουνδούρου: Μην τολμήσετε και υπονομεύσετε τη συνάντηση των υποψηφίων

Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, θέλει έναν μικρό ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ο βουλευτής Χανίων - Έντονη αντίδραση Γκλέτσου: Aν δεν πάρει πίσω το εξώδικο ο Κασσελάκης, δεν έχω τίποτα να πω μαζί του

polakis_again_polgram
Μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ να μην υπονομεύσει τη συνάντηση των υποψηφίων προέδρων του κόμματος στέλνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Λίγες ώρες μετά τις διαρροές κομματικών στελεχών ότι καμία σύσκεψη δεν έχει οριστεί για αύριο με πρωτοβουλία του κόμματος, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι κατόπιν της πρωτοβουλίας που ανέλαβε και με βάση τις συνεννοήσεις που έχουν ήδη γίνει, αύριο στις 12.30 μμ θα λάβουν μέρος ο Νίκος Φαραντούρης ο Απόστολος Γκλέτσος, η Ράνια Σβίγγου, ο Νίκος Παππάς και ο Θάνος Μωραΐτης.

Ο βουλευτής Χανίων επισημαίνει ότι το ζητούμενο από τις αυριανές συνομιλίες (σ.σ. στις οποίες έχει πει ότι θα λάβει μέρος και ο Στέφανος Κασσελάκης) είναι να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές.

«Το λέω καθαρά προς κάθε κατεύθυνση. Οποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολειται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ενα ΣΥΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο «κεντροαριστερό» σεναριο!» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Με βαση τη συννενοηση που εχει γίνει, αυριο στις 12.30 μμ θα γινει η συναντηση στα γραφεια της Κουμουνδουρου των υποψηφιων προεδρων στις εκλογες του Συριζα.
Ο Νικος Φαραντουρης και ο Αποστολος Γκλετσος θα συμμετασχουν μεσω ZOOM το οποιο θα ειναι διαθεσιμο αυριο απο τις 12.00,λογω του ο,τι ο ενας ειναι Γαλλια και ο άλλος στην Κυπρο.
Στη συναντηση με βαση τη συννενοηση που εχει γινει θα ειναι παροντες η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππας ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας!
Εκει είναι προφανες πως θα τεθουν ΟΛΑ τα ζητηματα που εχουν ανακύψει προκειμενου μεσα απο συζητηση ,αντιπαράθεση και συνθεση να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.
Μια πορεία που θα ανακοψει την εικονα ρευστοποιησης που δημιουργουν τοσο τα απαραδεκτα εξωδικα ,οσο και οι απειλές για διαγραφες ή αποκλεισμους υποψηφιοτητας!!
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:
Οποιος υπονομευσει με την απουσια του αυτη τη συναντηση ,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο που θα ασχολειται με τα δικαιωματα και μόνο,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ παλι μικρο που θα ψαχνεται να κολλησει σε καποιο «κεντροαριστερο» σεναριο !
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!
Θελω ενα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματικη αντιπολίτευση και κυβερνωσα δυναμη!
Γι αυτο πήρα την πρωτοβουλία και αυριο θα ειμαι εκει !!
Υγ .Τα γραφω αυτα γιατι παρα τη συμφωνια που εγινε ,συνεχιζουν υπουλα καποιοι να προσπαθουν να ακυρωσουν την αυριανη συναντηση για να υπηρετησουν ιδιοτελη σχεδια!!
ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
Παύλος Πολάκης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων,υποψηφιος προεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δείτε την ανάρτησή του

polakis11



Η ανάρτηση Γκλέτσου: Αν δεν πάρει πίσω το εξώδικο, δεν έχω τίποτα να πω μαζί του

gkletsos1





Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαστε από τους τελευταίους που φεύγουμε» - Η δραματική περιγραφή Ελληνίδας στη Φλόριντα όπου θα χτυπήσει ο «Milton»

Στον «αέρα» η σύσκεψη των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ

Αθανάσιος Μαρτίνος: «Χωρίς τα ελληνικά δεξαμενόπλοια που μετέφεραν ρωσικό πετρέλαιο οι τιμές θα είχαν διπλασιαστεί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης