Δούκας: Το ντιμπέιτ δεν έγινε γιατί δεν ήθελε ο Ανδρουλάκης να συζητήσει - Πιστεύω βαθιά ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή

Δούκας: Το ντιμπέιτ δεν έγινε γιατί δεν ήθελε ο Ανδρουλάκης να συζητήσει - Πιστεύω βαθιά ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή

«Είναι κρίσιμο να φτιάξουμε ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, θεσμικό, συμπεριληπτικό. Να φτιάξουμε ένα πολιτικό κέντρο με τους συνυποψηφίους μου που θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα»

doukas-xaris
Στον Νίκο Ανδρουλάκη επέρριψε ο Χάρης Δούκας τις ευθύνες για την μη πραγματοποιήση ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την προσεχή Κυριακή. Παράλληλα ο δήμαρχος Αθηναίων εμφανίστηκε σίγουρος για την ανατροπή «γιατί το αίτημα για αλλαγή είναι πανίσχυρο»

«Το ντιμπέιτ δεν έγινε γιατί δεν ήθελε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εμείς είπαμε ότι είμαστε διαθέσιμοι, δεν βάλαμε κανέναν προγραμματισμό, καμία ομιλία. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη είχε ομιλία στον Πύργο ο κ. Ανδρουλάκης. Υπήρχαν οι ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή. Αυτός είναι ο πυρήνας του προβλήματος στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν συζητάμε».

«Δεν έγινε το ντιμπέιτ γιατί δεν ηθελε να συζητήσει. Αυτό δείχνει ένα φοβικό ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλουμε να συζητάμε. Εμείς θέλουμε να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις» πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rz40rffx49)
Κλείσιμο


«Όταν δεν μπορείς να μιλήσεις με έναν συνυποψήφιό σου, πώς θα μιλήσεις απέναντι στο σύστημα που κυβερνάει;» αναρωτήθηκε.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να γίνει η ανατροπή την Κυριακή, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε «πιστεύω βαθιά ότι μπορεί να γίνει ανατροπή γιατί το αίτημα για αλλαγή είναι πανίσχυρο. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής νέοου προέδρου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rz96se0nox)


«Είναι κρίσιμο να φτιάξουμε ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, θεσμικό, συμπεριληπτικό. Να φτιάξουμε ένα πολιτικό κέντρο με τους συνυποψηφίους μου που θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα για όλα τα θέματα και τις παρεμβάσεις που θα κάνουμε» είπε ακόμα ο Χάρης Δούκας ο οποίος απάντησε ότι «δεν έχω σκεφτεί θέσεις αντιπροέδρων. Μπορούν να αξιοποιηθούν οι άλλοι υποψήφιοι αν το ΠΑΣΟΚ ανοίξει».

Όπως τόνισε «η κοινοβουλευτική ομάδα πρέπει να έχει λόγο και ρόλο και να μην κοιμάται με "ναι" και να ξυπνάει με "όχι" στις θέσεις όπως συνέβη με την επιστολική ψήφο».

Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Ο «Μίλτον» σαρώνει τη Φλόριντα και προκαλεί πλημμύρες - Χωρίς ρεύμα 2,6 εκατ. κτήρια, συγκλονιστικά βίντεο

Viral η φωτογραφία γαμπρού στις ΗΠΑ που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη γαμήλια δεξίωση - «Θλιβερό»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης