«Bullying» Καρανίκα στους 87: Μην εκπλαγείτε αν δείτε έξω από την ΚΕ θυμωμένο και εξοργισμένο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

«Bullying» Καρανίκα στους 87: Μην εκπλαγείτε αν δείτε έξω από την ΚΕ θυμωμένο και εξοργισμένο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι αυτονόητο για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να διεκδικεί «να πάρει το κόμμα στα χέρια του» αναφέρει και κάνει λόγο για μια χυδαία μειοψηφία που μεθοδευμένα έγινε πλειοψηφία 

karanikas_nikos
Σαφή «προειδοποίηση» προς τους «87» να μην εκπλαγούν αν το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή δουν μπροστά τους, μέσα και έξω από το χώρο συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, θυμωμένο και εξοργισμένο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, απήυθυνε το απόγευμα της Πέμπτης μέσω του Facebook ο Νίκος Καρανίκας.

Λίγες ώρες μετά τη διακίνηση του περιβόητου sms που όπως ειπώθηκε στάλθηκε σε στελέχη προσκείμενα στον Στέφανο Κασσελάκη, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «αυτονόητο» για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να διεκδικεί «να πάρει το κόμμα στα χέρια του».

«Δεν πληρώνονται από κανέναν για να το κάνουν. Απλά σας θεωρούν αναξιόπιστους και δεν σας εμπιστεύονται. Πραξικοπηματικά τους απαξιώσετε. Είναι το κόμμα τους και είναι ο πρόεδρος που ψήφισαν πριν ένα χρόνο και τώρα βλέπουν ότι μια χυδαία μειοψηφία που μεθοδευμένα έγινε πλειοψηφία στην ΚΕ απαξιώνει προκλητικά με ραδιουργίες και συσχετισμούς τον πρόεδρο, το κόμμα, την πλειοψηφία, τα απλά μέλη, τον λαό» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νικος Καρανίκας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Προς τα στελέχη της πλειοψηφίας της ΚΕ του Συριζα ΠΣ : Μην εκπλαγείτε.
Αυτό το κόμμα δεν το πονάτε και δεν το αγαπάτε εσείς περισσότερο από ό,τι το αγαπάνε και το νοιάζονται τα χιλιάδες απλά μέλη του κόμματος.
Δεν είναι ο λαός αυτό που τόσο υποτιμητικά νομίζετε και απαξιώνετε θεωρώντας τον εαυτό σας πιο σημαντικό.
Αγωνιστές και αγωνίστριες των μικρών και μεγάλων αγώνων του εργατικού και αριστερού κινήματος υπάρχουν και εκτός της ΚΕ και της «Κουμουνδούρου» και μάλιστα είναι χιλιάδες αλλά είναι ανώνυμα και δεν συμπεριφέρονται σαν να τους χρωστάει η αριστερά.
Δεν το παίζουν ιδιοκτήτες της αριστεράς και της ιστορίας.
Είναι η σεμνή ιστορία, η προφορική αφήγηση της πραγματικής ζωής και των αγώνων. Με ανιδιοτέλεια και σεμνότητα.
Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για να καλυτερέψουν την ζωή είναι σ όλη την Ελλάδα και δεν είναι μόνο στην «Κουμουνδουρου».
Σεβαστείτε την πραγματικότητα.
Όλοι μα όλοι οι αγώνες στη χώρα μας, μικροί και μεγάλοι, σημαντικοί και ασήμαντοι, γίνανε από τα απλά μέλη αλλά το κάνουν αθόρυβα, σιωπηλά, καθημερινά και ανώνυμα και είναι άγνωστα σε εσάς γιατί δεν έχουν σχέση με την «Κουμουνδούρου», με την γραφειοκρατία.
Υπάρχουν πραγματικά και δεν είναι μια λίστα ψηφοφόρων & γι αυτό έχουν ψυχή, μνήμη, σώμα, κοινωνικότητα, εργασία, μυαλό, γνώσεις, ιστορία, αξιοπρέπεια παλεύοντας όπως όλος ο απλός λαός να βγάλουν τον μήνα.
Αυτό το λαϊκό σώμα που το υποτιμάτε είναι το βασικό σώμα, που συγκροτεί το κόμμα, τον Συριζα ΠΣ.
Έτσι υπάρχει η «Κουμουνδουρου».
Μια «Κουμουνδούρου» που βαυκαλίζεται ότι είναι η ιστορία, η ιερή ηγεσία, τα φοβερά στελέχη, τα μυαλά που σχεδιάζουν την πολιτική και γι αυτό ως ελίτ αυτά τα στελέχη δεν σηκώνουν αμφισβήτηση, καθώς δεν κάνουν λάθος και έχουν βρει τον τρόπο να ηγεμονεύουν. Έχουν την γραφειοκρατία. Έχουν το κλειδί του κόμματος. Την ηγεμονία. Αλλά όχι την δημοκρατία. Και αυτό δεν είναι η Αριστερά.
Και τι παρακολουθούν αυτά τα χιλιάδες απλά μέλη μαζί με όλη την χώρα εδώ και έναν χρόνο;
Ο λαός και τα μέλη παρακολουθούν εναν δίχως όρια και ηθική αγώνα εναντίον του εκλεγμένου τους προέδρου. Ναι, του δικού τους προέδρου αφού αυτά τα ίδια τα μέλη κατά δεκάδες χιλιάδες τον επέλεξαν και τον ψήφισαν.
Και όπως είναι δικός τους ο πρόεδρος έτσι είναι δικό τους και το κόμμα και είναι δικό τους όλα αυτά τα χρόνια, όλες τις δεκαετίες και οχι μόνο τώρα. Απλά όπως είπα είναι είναι αθόρυβα και ανώνυμα μέσα στην σεμνότητα τους.
Αλλά τώρα ισχύει ακόμα πιο πολύ γιατί ο Συριζα ΠΣ έγινε κόμμα των μελών από την στιγμή που εκλέγουν πρόεδρο και ΚΕ άμεσα τα ίδια τα μέλη και έτσι ως απλά μέλη έχουν βάλει την υπογραφή τους και το στίγμα τους στην εκλογή του προέδρου τους. Αυτό δεν αντέχει η γραφειοκρατία.
Πριν κάποια χρόνια έγινε για πρώτη φορά με τον Τσιπρα και πριν ένα χρόνο το έκαναν για τον νέο τους προέδρο τον Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis.
Και γι αυτό μην εκπλαγείτε αγαπημένα μου στελέχη αν δείτε αυτό το Σάββατο μπροστά σας στην ΚΕ, μέσα και έξω από το χώρο συνεδρίασης το κόμμα ασύντακτα αλλά μαζικά, θυμωμένο και εξοργισμένο.
Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε πολύ κόσμο να διαμαρτύρεται και να φωνάζει. Κόμμα των μελών είναι ο Συριζα ΠΣ όπως το γράφει η απόφαση η προχθεσινή και έχει την υπογραφή σας.
Μην εκπλαγείτε λοιπόν γιατί το κόμμα ανήκει στα μέλη.
Μην κάνετε τους έκπληκτους γιατί μπορεί να σας είναι άγνωστα αυτά τα πρόσωπα αλλά γνωρίζεται πολύ καλά ότι είναι τα απλά μέλη και οι φίλοι που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε και νοιάζονται τον Συριζα ΠΣ παραπάνω από εσάς και οχι από ιδιοτέλεια και προσωπικό συμφέρον.
Γι αυτό και θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να υπερασπιστούν το κόμμα τους.
Δεν πληρώνονται από κανέναν για να το κάνουν. Απλά σας θεωρούν αναξιόπιστους και δεν σας εμπιστεύονται. Πραξικοπηματικά τους απαξιώσετε.
Είναι το κόμμα τους και είναι ο πρόεδρος που ψήφισαν πριν ένα χρόνο και τώρα βλέπουν ότι μια χυδαία μειοψηφία που μεθοδευμένα έγινε πλειοψηφία στην ΚΕ απαξιώνει προκλητικά με ραδιουργίες και συσχετισμούς τον πρόεδρο, το κόμμα, την πλειοψηφία, τα απλά μέλη, τον λαό. Την δημοκρατία.
Απαξιώνετε την δημοκρατία με σκοπό την διαγραφή του.
«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» μας λέτε. Αυτό διδάσκετε ως στελέχη στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στο κόμμα. Είστε ανήθικοι και αυτό δεν είναι αριστερά.
Με ραδιουργίες που καταλήγουν σε διαγραφές δεν υπάρχει αριστερά. Μην εκπλαγείτε αν δείτε τον κόσμο του Συριζα ΠΣ να διεκδικεί το αυτονόητο, να πέρνει το κόμμα στα χέρια του.
Τα μέλη είναι το κόμμα.

Δείτε την ανάρτησή του

Κλείσιμο
Karanikas1
Karanikas2
Karanikas1
Karanikas2



Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης