Ο Χαρδαλιάς «ξήλωσε» άλλους 6 επίορκους υπαλλήλους από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής

Οι υπάλληλοι καταδικάστηκαν από σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέχρι δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος

Στην άμεση απομάκρυνση έξι υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών, οι οποίοι καταδικάστηκαν αμετάκλητα για μια σειρά από βαρύτατα αδικήματα προχώρησε ο περιφερειάρχης Αθηνών Νίκος Χαρδαλιάς. Από σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μέχρι δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος περιλάμβανε το «παλμαρέ» των συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Η υπόθεση ανάγεται στο μακρινό 2019, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα της κάθαρσης, με τη σχετική απόφαση εις βάρος τους να εκδίδεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο περιφερειάρχης ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο, είχε μετακινήσει 27 στελέχη, με πολλούς από αυτούς να βαραίνονται με πειθαρχικά ή ακόμα και ποινικά παραπτώματα. Η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει τότε αίσθηση, αφού επρόκειτο για διευθυντές και τμηματάρχες. Μάλιστα δεν δίστασε να βάλει τάξη, αγνοώντας ακόμα και αρνητικές γνωμοδοτήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου για κάποια πρόσωπα!

Με την προώθηση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών Μεταφορών, ουσιαστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει «φακελάκια τέλος», ώστε οι πολίτες να μην χρειάζονται «παράθυρα» και γνωριμίες, για να κλείσουν ένα ραντεβού ή να δώσουν εξετάσεις για δίπλωμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους...

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος - Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ - Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr