Κυπριακό: Την Τρίτη το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη - Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Την Τρίτη το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη - Τατάρ στη Νέα Υόρκη

Παρών στο δείπνο θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ

Tatar_Cristodoulides
Το άτυπο δείπνο μεταξύ του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 19.00 στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ανέφερε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες, Φαρχάν Χακ απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου.

«To άτυπο δείπνο θα γίνει εδώ, στην έδρα του ΟΗΕ στις 19.00. Προσπαθούμε να οργανώσουμε τη δημοσιογραφική κάλυψη για τη λήψη φωτογραφιών εκείνη την μέρα» σημείωσε.

Συμφωνούμε όλοι ότι το Κυπριακό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα, δήλωσε νωρίτερα την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου των εννέα μεσογειακών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (MED9), στην Πάφο. Ο Πρόεδρος, πλαισιωμένος από όλους τους ηγέτες των χωρών της ομάδας των MED9 είπε ότι συζήτησαν επίσης τις εξελιξεις στην περιοχή, λέγοντας ότι κοινός μας στόχος παραμένει ο τερματισμός των όποιων εχθροπραξιών και η δημιουργία συνθηκών για επανεκκίνηση της πολιτικής διαδικασίας σε σχέση με το Μεσανατολικό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού με το όπλο και τα εκρηκτικά στη Σωκράτους

Βαγγέλης Παυλίδης: Ποιος είναι ο ήρωας του Γουέμπλεϊ - Το ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη, η θητεία σε Ολλανδία, Γερμανία και η απογείωση στη Μπενφίκα


Είναι πολλά τα λεφτά του «Joker» - Το κόστος της ταινίας και οι... τρελές αμοιβές του Χοακίν Φίνιξ και της Lady Gaga
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης