Φλωρίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς διαλύθηκε αυτό το μόρφωμα

Φλωρίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς διαλύθηκε αυτό το μόρφωμα

Τι εξελίξεις στην αντιπολίτευση σχολίασε σήμερα το πρωί ο υπουργός δικαιοσύνης - «Έχει τελειώσει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κανένα μέλλον»

floridis
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, μέσω του OPEN, χαρακτηρίζοντας «μόρφωμα» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε. Αν με ρωτάτε, ευτυχώς τελείωσε αυτό το μόρφωμα. Με ψέματα οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια. Έχει τελειώσει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κανένα μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Τώρα Μαζί».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4uh5vgm1381)
 

Κλείσιμο
Ερωτώμενος για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε: «Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον εκλέξουν σήμερα αποκλειστικά και μόνο οι άνθρωποι που θα πάνε να ψηφίσουν. Κατά συνέπεια σε όλους εμάς δεν μας πέφτει λόγος». «Θα γίνει η εκλογική δοκιμασία, θα εκλεγεί ο πρόεδρος και από εκεί και πέρα το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στο πεδίο της πολιτικής», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ανήλικη παραβατικότητα ο υπουργός δικαιοσύνης σημείωσε ότι «πρέπει να γίνει μια πολύπλευρη προσπάθεια για να καταπολεμηθεί».


Ειδήσεις σήμερα:

«Η χημειοθεραπεία σε ισοπεδώνει»: Η εικαστικός Κατερίνα Τσιλεδάκη εξιστορεί την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού


Εκτός κούρσας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - Δίνει ραντεβού με τα κορυφαία στελέχη στο Συνέδριο


Εν αναμονή των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή η αγορά πετρελαίου - Τι θα γίνει εάν κλείσουν τα Στενά του Ορμούζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης