Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης -«Τα δύσκολα είναι πίσω μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας»

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης -«Τα δύσκολα είναι πίσω μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας»

«Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη, προοδευτική, Δημοκρατική Παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Androulakis1
Ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε 10:30 στο Ίλιον στην Αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου «Βασίλειος Κουκουβίνος». Στις 9:00 το πρωί είχε ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία, Χάρης Δούκας.

Σημειώνεται ότι οι κάλπες για τον β' γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ άνοιξαν στις 07:00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

Κλείσιμο

Η δήλωση Ανδρουλάκη για τον β' γύρο
«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα, κόπο, προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που πάλεψαν τα πιο δύσκολα χρόνια σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη, προοδευτική, Δημοκρατική Παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού. Για μια πατρίδα πιο ισχυρή και μια κοινωνία πιο δίκαιη».

Ειδήσεις σήμερα:

«Η χημειοθεραπεία σε ισοπεδώνει»: Η εικαστικός Κατερίνα Τσιλεδάκη εξιστορεί την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού


Εκτός κούρσας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - Δίνει ραντεβού με τα κορυφαία στελέχη στο Συνέδριο


Εν αναμονή των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή η αγορά πετρελαίου - Τι θα γίνει εάν κλείσουν τα Στενά του Ορμούζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης