Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει για την «εισαγωγή ιερόδουλων» για τους μετανάστες - «Τι πιο αριστερό και ανθρώπινο;»

Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει για την «εισαγωγή ιερόδουλων» για τους μετανάστες - «Τι πιο αριστερό και ανθρώπινο;»

«Γιατί να αφήνουμε αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους να δουλεύουν μόνο και να μην μπορούν να προσεγγίσουν οίκους ανοχής;» επέμεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

gletsos-geniki
Σωστή συνεχίζει να θεωρεί ο Απόστολος Γκλέτσος την πρότασή του για «εισαγωγή ιερόδουλων» από τις χώρες προέλευσης των μεταναστών προκειμένου να τους «εξυπηρετήσουν».

«Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες;» δήλωσε χαρακτηριστικά την Κυριακή μιλώντας στο MEGA.

Στην παρατήρηση, δε, ότι μπορεί να μιλάει για εμπόριο ανθρωπων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «νόμιμα κύριε. Μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήνουμε αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους να δουλεύουν μόνο και να μην μπορούν να προσεγγίσουν οίκους ανοχής;».

Δείτε τις δηλώσεις από το 16ο λεπτό

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4uhkfx7ce01)
Κλείσιμο


«Είναι μία σκληρή πραγματικότητα που ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες εκατοντάδες άνθρωποι που είναι μετανάστες, που τους φέρνουμε την Ελλάδα και δουλεύουν και καλά κάνουν οι άνθρωποι, τους οποίους στους οίκους ανοχής – για λόγους που δεν θα τους εξετάσουμε τώρα – δεν τους δέχονται» εξήγησε ο Απόστολος Γκλέτσος για την πρότασή του.

Ερωτηθείς, τέλος, πώς θα αντιδράσει αν η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάσει τις δηλώσεις του αυτές και κρίνει ότι είναι λόγος αποκλεισμού από την διαδικασία εκλογής προέδρου στο κόμμα, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «τι μπορώ να κάνω εγώ; Αν γι' αυτή τη δήλωση με καλέσουν και απολογηθώ ότι τη θεωρώ σωστή για τους ανθρώπους τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εργοδότες τους και ορισμένοι είναι αποκλεισμένοι από το να κάνουν σχέσεις και πρέπει να τους φροντίσουμε, και μετά κρίνουν ότι πρέπει να διαγραφτώ, θα το δεχτώ. Επιμένω ότι είναι σωστή η άποψή μου»

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο Απόστολος Γκλέτσος, έθιξε το γεγονός πως η πλειονότητα των μεταναστών είναι άνδρες και πως δεν βρίσκουν γυναίκες στην χώρα μας για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Σε συνέντευξή του στο Astra TV. πρότεινε τη δημιουργία ενός συστήματος «εξυπηρέτησης» των νεαρών μεταναστών μέσω της εισαγωγής γυναικών ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσής τους, προκειμένου, όπως είπε, να αποτραπούν οι βιασμοί και οι επιθέσεων λόγω της ανεξέλεγκτης «τεστοστερόνης» που υποστήριξε ότι έχουν οι νέοι μετανάστες.

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε "περάστε στη χώρα" και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος. Συνέχισε λέγοντας ότι οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται, επειδή έχουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «μια μυρωδιά». Κατά την άποψή του, η λύση θα ήταν να φέρουν γυναίκες από τα «δικά τους μέρη» για να εξυπηρετούν τους νεαρούς μετανάστες, ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν βιαστές ή φονιάδες.



Ο κ. Γκλέτσος, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, σημείωσε ότι η έλλειψη σεξουαλικής εκτόνωσης οδηγεί σε επικίνδυνα ξεσπάσματα. «Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο», είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι η εισαγωγή ιερόδουλων είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. «Παίρνεις 18άρηδες και δεν τους έχεις εξασφαλίσει αυτό. Η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από εδώ γίνεται ‘όπλο’ μετά να γίνουν βιαστές», ανέφερε, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να υποτιμάται.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να χαρακτηρίζουν τις προτάσεις του Γκλέτσου ως ακραίες και προσβλητικές τόσο για τους μετανάστες όσο και για τις γυναίκες.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου:

STATUS με τον Κωνσταντίνο Καμέα | Καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος | 08/10/2024

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά - Δείτε βίντεο

Αφγανιστάν 1979-1989: Η εισβολή και εμπλοκή της Σοβιετικής Ένωσης σε έναν μακροχρόνιο και αιματηρό πόλεμο

Το «ως εδώ» της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη - Το παρασκήνιο, οι πρωταγωνιστές και η επόμενη ημέραα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης