Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει

Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει

Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα, τόνισε - Δείτε βίντεο

haris-doukas
«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Χάρης Δούκας, ο οποίος συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4uvhmyg8209)


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δούκα:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ γιατί μας τίμησαν στις δύο αυτές κρίσιμες διαδικασίες. Θένω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν την υποψηφιότητά μας. Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Κολυδάς: Πτώση της θερμοκρασίας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα - Έρχονται βροχές από τα δυτικά

Απόστολος Λύτρας: Πέθανε ο πατέρας του δικηγόρου - «Θα είσαι πάντα δίπλα μας»

Ζερεμί Γκοϊέ: Το θαύμα της φύσης από τον Καναδά είναι 13 ετών, έχει ύψος 2.21μ. και ετοιμάζεται για το NBA - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης