Αλέξης Τσίπρας: «Στερούνται σοβαρότητας τα δημοσιεύματα για συνάντηση με πολιτικούς του αντιπάλους για τη Novartis», λέει το περιβάλλον του

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε χθες για επικοινωνία που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Πηγές από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με πολιτικούς του αντιπάλους για το θέμα της Novartis, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και στερούνται σοβαρότητας.

Οι αναφορές αυτές ξεκίνησαν αφότου το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στο Mega είχε κάνει λόγο για επικοινωνία που είχε ο Τσίπρας με μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «φωτογραφίζοντας» τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
 

«Την επόμενη ημέρα το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να συνεργαστεί με κάτι. Δεν μπορεί να συνεργαστεί με κάτι άλλο πέρα από την Αριστερά. Πώς όμως; Αφού αυτός ο χώρος πρέπει να ζητήσει μια σοβαρή συγγνώμη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για όσα τραβήξαμε την περίοδο της διακυβέρνησης με τις λοιδορίες, τις κατηγορίες, τις παραπομπές πολιτικών προσώπων και την κατηγορία ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για την χρεοκοπία της χώρας», είπε και πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσουν συγχωροχάρτι. Ο Τσίπρας ήδη το έχει κάνει το πρώτο βήμα. Ξέρω ότι έχει γίνει τηλεφώνημα του Τσίπρα σε μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ουσιαστικά του ζήτησε συγγνώμη για την παραπομπή του στην υπόθεση Novartis».

«Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν εχουν σχεση με την παραγματικοτητα και στερούνται σοβαρότητας», απαντούν κύκλοι της πλευράς του Αλέξη Τσίπρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιο

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr