ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση και αμετάκλητη η απόφαση για τον Κασσελάκη

Τι αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο του βίντεο που δημοσίευσε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος

«Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» χαρακτηρίζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της Κ.Ε που προβλέπει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Ειδικότερα, στον απόηχο του βίντεο που δημοσίευσε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει με ανακοίνωση του:

«Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10/2024, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία. Το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς. Η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη».

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτηρίζει πρωτοφανή και σοκαριστική την απόφαση αποκλεισμού του από την Κεντρική Επιτροπή για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα επανέλαβε την πρόθεσή του να δώσει μάχη στο Συνέδριο. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, κάλεσε όσους είναι «αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες και δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, να γραφτούν άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη».

Δείτε το βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη για 13χρονη στα χέρια 22χρονου και 21χρονου στη Μυτιλήνη: Τη βίασαν και το έγραφαν σε βίντεο - Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

New York Times: Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί Παλαιστίνιους ως ανθρώπινες ασπίδες στη Γάζα

Λιτανείες και δεήσεις στα νησιά των Κυκλάδων για την ανομβρία - Δείτε βίντεο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr