Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης ετοιμάζει φράξια, το συνέδριο να αναβληθεί για δύο εβδομάδες

Επίθεση και στον Πολάκη: Θέλει να επαναλάβει το λάθος με τον Κασσελάκη για να κάνει rebranding στο προφίλ του

Ο Στέφανος Κασσελάκης «ανοίγει πλατωφόρμα για να κάνει φράξια και αποδεικνύει ότι έκανε το ίδιος και ως πρόεδρος» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Σπίρτζης προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ανεκτή διαδικασία φραξιονισμού από έναν άνθρωπο που θέλει να σουργελοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο πρώην υπουργός ζήτησε να αναβληθεί για δύο εβδομάδες το προγραμματισμένο για τις 8 Νοεμβρίου συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να υπάρξει μια «βαριά πολιτική προσυνεδριακή διαδικασία».



Ο ίδιος χαρακτηρίσε «μια ακόμη εριστική συνέντευξη που θέλει να απαξιώσει τον ΣΥΡΙΖΑ» τα όσα είπε το βράδυ της Τρίτης ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτοντας ότι «είναι στον χώρο της κωμωδίας όσα λέει, είναι σαν να έχει αναλάβει εργολαβία την απαξίωση του δημοκρατικού κόσμου».

Όσον αφορά την αναφορά Κασσελάκη σε 50 μέλη της ΚΕ που μισθοδοτούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός υπενθύμισε ότι «η κομματική νομενκλατούρα που στηρίζει τον κ. Κασσελάκη ήταν αυτή που αντέδρασε στην πρότασή μου να υπάρχει ασυμβίβαστο όσων έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις στο κόμμα».

Πρόσθεσε, δε, ότι «άτομα που ήταν στο μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ μας έβριζαν στο διαδικτυο σκαιότατα και ζητούσαμε από τον κ. Κασσελάκη στην ΚΕ και στην ΠΓ ποιοι είναι μέλη του ΥΣΥΡΙΖΑ και έχουν επαγγελματική σχέση με το κόμμα και δεν την έδωσε ποτέ. Πολλοί από αυτούς είτε πιέζονταν από τον Κασσελάκη και τους συνεργάστες του ή φοβόντουσαν και αποδείχθηκε σωστή η ανησυχία τους όταν ο Κασσελάκης κατήγγειλε τη μυστική ψηφοφορία».

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη «έπρεπε από μόνη της, αυτεπαγγέλτως, η Επιτροπή Δεντολογίας να παρέμβει και να επιβάλει κυρώσεις κατά του κ. Κασσελάκη» προσθέτοντας ότι «επειδή βγήκε με μια διαδικασία ultra light ο Κασσελάκης δεν σημαίνει ότι πρέπει να την επαναλάβαουμε».

Ο πρώην υπουργός άσκησε, τέλος, κριτική στον Παύλο Πολάκη τον οποίο κάλεσε «να κάνει την βαριά αυτοκριτική του γιατί πρότεινε και στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη και τώρα θέλει να επαναλάβει το λάθος για να κάνει rebranding στο προφίλ του. Οι προσωπικές επιλογές μας έφεραν εδώ που είμαστε».

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ρύθμιση με σοβαρές αλλαγές για την εκτός σχεδίου δόμηση: Βγαίνει η δουλεία διόδου από το σχέδιο της κυβέρνησης

Έλαμψε η Ανθή Φακιδάρη στην πασαρέλα της Victoria's Secret - Δείτε βίντεο με τον πρώτο «άγγελο» από την Ελλάδα

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr